Tv- en streamgids: waar kun je ‘PSV vs. Rangers’ kijken?

Het is ontzettend spannend voor de Brabantse Eredivisie-club die zich een weg naar de groepsfase van de Champions League probeert te banen. Vorig jaar was Rangers FC uit Glasgow (Schotland) ook al de laatste horde en daar werd na 2-2 uitwinst met 0-1 thuis verloren. Ditmaal is de uitslag van de heenwedstrijd exact hetzelfde, maar weet de ploeg de return in hun voordeel te beslissen. In onze onderstaande tv- en streamgids vind je waar je de wedstrijd tussen PSV Eindhoven vs. Glasgow Rangers op tv en online kijken kunt op woensdag 30 augustus om 21:00 uur en waar de wedstrijd later terug te zien zal zijn.

Tv-gids: dit kanaal vertoont de wedstrijd tussen PSV Eindhoven vs. Glasgow Rangers in de Champions League play-offs op televisie

Woensdagavond spelen PSV en Rangers FC tegen elkaar tijdens de tweede wedstrijd van de Champions League play-offs. Beide teams strijden voor een plek in de groepsfase van het miljoenenbal. Bij ons is soms Ziggo Sport de partij die de uitzendrechten in handen heeft van internationale voetbalcompetities, waaronder de Engelse FA Cup, Italiaanse Serie A, Spaanse La Liga, Turkse Süper Lig en meer. De sportkanalen van deze oranje tv- en internetaanbieder zijn te ontvangen via (online) tv van verschillende providers en dus niet alleen via hun eigen netwerk. In andere gevallen is het ESPN dat naast de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker Europese matches mag vertonen.

Dit keer is de televisiezender RTL 7 echter de gelukkige. Hier kun je al ruim een uur voor de start van de match inschakelen, want de voorbeschouwing begint om 19:55 uur. Vervolgens schakelt het kanaal om 20:55 uur over naar de aftrap. Je vindt deze zender op kanaal zeven van de meeste providers.

Online gratis kijken naar de play-offs van de Champions League is mogelijk op woensdag 30 augustus 2023 om 21:00 uur

Er zijn inmiddels steeds meer streamingdiensten in Nederland waar je kunt kijken naar voetbal. Zo worden televisie-uitzendingen van Europees voetbal uit de Champions League, Europa League en Conference League vertoond via NLZIET en soms via Videoland, terwijl de uitzendrechten voor de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga in handen zijn van Viaplay.

Op de televisie en online kijkomgeving van je provider via internet zal je kunnen kijken naar deze play-off van de Champions League. Ten slotte zorgt de tv-uitzending van RTL 7 er ook voor dat streamingdiensten als NLZIET de partij online mogen vertonen. Meer dan genoeg mogelijkheden liggen dus voor de hand om uit te kiezen als kijker.

Eerstvolgende wedstrijd PSV:
🏆 Champions League
🎟️ Play-off (wedstrijd 2 v/d 2)
🗓️ Woensdag 30 augustus 2023
⏰ 21:00 uur Nederlandse tijd
🏟️ Philips Stadion in Eindhoven, Noord-Brabant
📺 NLZIET → Kijk direct PSV vs. Rangers (nu 14 dagen gratis)

Vorige wedstrijden tussen de ploegen uit Schotland en Noord-Brabant

Aanstaande woensdag zal PSV het dus om 21:00 uur Nederlandse tijd in eigen stadion opnemen tegen Rangers FC voor de return van de Champions League play-offs. We stipten het al even aan, maar dit is in het recente verleden niet de eerste keer dat de twee ploegen elkaar in dit stadium van de kwalificatie treffen. Vorig jaar eindigde de eerste match uit in 2-2 op 16 augustus 2022, waarna de return jammerlijk werd verloren voor eigen publiek met 0-1.

In de onderstaande Instagram-post blikte de Eindhovense ploeg zelf ook alvast vooruit op de match met een preview. Daaruit blijkt dat dit het 200e thuisduel van de Nederlandse club zal worden, maar ook dat de statistieken wijzen op een moeilijke tegenstander. Nog niet eerder kon PSV winnen van de Schotten.


Afbeelding ter illustratie