Alle tv-programma’s op Disney+ in Nederland

Wie dacht dat de streamingdienst Disney+ alleen maar Disneyfilms in haar aanbod opgenomen heeft, zal aangenaam verrast zijn. De videoservice heeft inderdaad veel films online staan, maar daarnaast is er ook een grote lijst aan tv-programma’s te zien. Zo kan je via Disney+ kijken naar onder andere programma’s van Disney Channel, Disney XD, National Geographic en Disney Channel Originals.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Tv-programma’s van zenders als Disney Channel / XD en National Geographic

Disney+ heeft op de homepage van haar streamingdienst meerdere hubs staan. In deze onderdelen van de website worden alle verschillende films en series gecategoriseerd. Tussen deze secties is ook een aantal sublijsten te vinden, waarin televisieprogramma’s van de verschillende zenders van Disney te zien zijn.

Zo zijn op Disney Channel bijvoorbeeld de muzikale series High School Musical: The Musical, Bizaardvark en Just Like Me te vinden. Tussen de Disney Channel Originals staan daarnaast films, waaronder Wizards of Waverly Place: The Movie, Kim Possible en Freaky Friday. Verder is Disney XD het kanaal waar je vooral geanimeerde tekenfilmseries zult tegenkomen. Een greep van titels uit de lijst is Spider-Man, Star Wars Resistance en Avengers Assemble.

Ook National Geographic heeft op Disney+ een eigen hub. Hierin worden vooral educatieve programma’s en documentaireseries vertegenwoordigd. Zo is chef Gordon Ramsey in de serie Gordon Ramsey Uncharted te zien wanneer hij over de hele wereld reist om zijn honger naar culinaire inspiratie te voeden. In UFO Europe: Untold Stories worden verschillende verklaringen over waarnemingen van UFO’s en aliens besproken en in The Story of God with Morgan Freeman is de Oscarwinnende acteur te zien wanneer hij het concept van God en religie onderzoekt en bespreekt.

NGBE Gordon Ramsay Uncharted S3 Elke vrijdag

Veel verschillende series op Disney+ te zien

Op de streamingdienst van The Walt Disney Company is er naast tv-programma’s nog veel meer te vinden op het gebied van leuke series. Via de hub Star kun je naar volwassen animaties kijken zoals The Simpsons, Family Guy en Bob’s Burgers, maar ook naar series zoals 9-1-1: Lone Star, What We Do In The Shadows en Dopesick.

Via de hub van Marvel stream je verschillende superheldenseries, waaronder WandaVision, Hawkeye, Loki en The Falcon and the Winter Soldier. Ook voor sciencefictionfans is er op Disney+ te vinden. In de Star Wars hub staan onder andere The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Star Wars: The Clone Wars. Ten slotte kun je bij de hubs van Disney en Pixar terecht voor je favoriete betoverende verhalen en animaties.

Naast series & tv-programma’s ook een groot aanbod van films

Wanneer je liever een filmpje opzet, ben je bij Disney+ ook op het juiste adres. De streamingdienst heeft namelijk een groot aanbod van films in Nederland live gezet. Van de bovengenoemde Marvel Studio’s-reeks zijn alle 27 films te vinden en ook alle films in het Star Wars-universum zijn via de videodienst beschikbaar.

Pixar-fans zullen met titels als Toy Story, Monsters Inc. en de Frozen-films erg blij gemaakt worden. Naast alle Disneyfilms is er ook voor ieder wat wils met relatief nieuwe content voor volwassenen zoals Nightmare Alley, Bohemian Rhapsody en West Side Story.

Met een abonnement op de dienst krijg je onbeperkt toegang tot alle films, series en tv-programma’s van Disney+. Dit kost maandelijks €9,99. Wie een jaarabonnement op Disney+ afsluit, geniet zelfs van korting. Dit lidmaatschap kost namelijk €99,90 per jaar, wat uitkomt op een omgerekend maandelijks bedrag van €8,33 en dus een maandelijkse korting van €1,66.

Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.