Wat is jouw TV Moment van het Jaar?

We zitten al bijna in de vooravond van het nieuwe televisieseizoen, tijd om nog een keer terug te kijken naar de beste (online) tv momenten van televisieseizoen 21/22. Vakmediaplatform Spreekbuis.nl en online streaminggids Streamwijzer gaan daarom samen met kijkers op zoek naar het meest opvallende (online) tv moment. Dinsdag 23 augustus onthullen zij het TV Moment van het Jaar.

Siebren Hazelhoff Roelfzema (oprichter Streamwijzer): “Door het veranderende kijkgedrag zijn het al lang niet meer enkel lineaire tv-programma’s die impact hebben, maar spelen ook online streamingdiensten, waaronder Viaplay, NLZIET, Netflix en Youtube, een belangrijke rol in de manier waarop men televisie consumeert. Steeds meer iconische momenten zijn inmiddels zelfs exclusief via internet te streamen.”

Richard Otto (uitgever Spreekbuis.nl): “Door de vele streamingdiensten is het tv kijken tegenwoordig zeer gefragmenteerd. Toch zijn er nog steeds programma’s en tv momenten waar we het allemaal bij de koffieautomaat over hebben. Naar deze tv momenten zijn we op zoek.”

Tot 20 augustus kunnen kijkers hun tv moment doorgeven via [email protected] of via het onderstaande formulier.