Wanneer komt ‘Tulsa King’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Op 16 januari 2022 verscheen de allerlaatste aflevering van Tulsa King op SkyShowtime—van het eerste seizoen althans. Het is inmiddels namelijk ook al bekend dat er een tweede seizoen gaat volgen. Goed nieuws! Maar wanneer komt Tulsa King seizoen 2 op SkyShowtime? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe hebben.

Komt er een ‘Tulsa King’ seizoen 2?

Tulsa King werd oorspronkelijk uitgebracht bij de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ en zij hebben gelukkig al aangekondigd dat er ook een tweede seizoen gaat volgen.

Gezien het immense succes van de serie is dit geen verrassing. Tulsa King wordt door critici en kijkers geprezen, ontvangt een dikke 8,2 op IMDb en heeft een Audience Score van wel 90% op Rotten Tomatoes. De serie werd dan ook gemaakt door Taylor Sheridan, die ons eerder al trakteerde op de geprezen titels Mayor of KingstownYellowstone en 1923.

Wanneer komt ‘Tulsa King’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Tulksa King op SkyShowtime zal verschijnen. Het filmen van seizoen 1 vond in de zomer van 2022 plaats en de serie ging al in november van dat jaar in première, dus het zou weleens heel snel kunnen gaan. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand.

Waar gaat het verhaal van ‘Tulsa King’ over?

Tulsa King volgt de New Yorkse maffia-capo Dwight ‘The General’ Manfredi (Stallone) op het moment dat hij na 25 jaar uit de gevangenis wordt vrijgelaten en zonder pardon door zijn baas wordt verbannen naar Tulsa, Oklahoma. Zich realiserend dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft, verzamelt Dwight langzaam een nieuwe crew bestaande uit de meest onwaarschijnlijke personages om zich heen. Hiermee richt hij een nieuw crimineel imperium op een plek die voor hem net zo goed op een andere planeet zou kunnen zijn.

TitelTulsa King
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
IMDb8,2 uit 27.000 stemmen
MakersTaylor Sheridan, Terence Winter
CastSylvester Stallone, Dashiell Connery, Stephanie Kurtzuba, Rory Gross, Tatiana Zappardino, Hartleigh Buwick, Travis Quentin, Andrew Olson, Andrea Savage, Garrett Hedlund, Dana Delany, Annabella Sciorra, Chris Caldovino, McKenna Quigley Harrington, Angel Rosario Jr., Tyler Elliot Burke, Aaron Cavette

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.