Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Tuintje in mijn Hart uit 2017. De film behaalde tot dusver een 5.3 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of Tuintje in mijn Hart op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Tuintje in mijn Hart uit 2017 online kijken?

Pathé Thuis: De film Tuintje in mijn Hart uit 2017 is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Tuintje in mijn Hart op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook de film Tuintje in mijn Hart uit 2017 aan. Ga direct naar Tuintje in mijn Hart op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je de film Tuintje in mijn Hart uit 2017 op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Tuintje in mijn Hart op Bol.com.

Netflix: De film Tuintje in mijn Hart uit 2017 is te bekijken op Netflix. Ga direct naar Tuintje in mijn Hart op Netflix.

Verhaal van Tuintje in mijn Hart (2017)

Als een moeder met Kerstmis haar familie in Suriname herenigt, hebben twee broers – één in Nederland, één nog in Suriname – het moeilijk om met elkaar om te gaan nadat er een gerucht is verspreid dat er goud is gevonden in het land van hun vader.

Informatie over de film

Titel: Tuintje in mijn Hart
Jaar: 2017
Categorie: Komedie, Romantiek
Regisseur: Marc Waltman
Schrijvers: Lars Boom
Cast: Mike Libanon, Sanne Langelaar, Jade Olieberg
IMDb: 5.3 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over Tuintje in mijn Hart op deze website? Hier vind je alle informatie over Tuintje in mijn Hart op Streamwijzer.