‘True Lies’ kreeg een tv-reboot en die is nu te zien

Als je True Lies uit 1994 gezien hebt en dat een leuke film vond, let dan nu goed op. Disney+ heeft vandaag de gloednieuwe gelijknamige reboot live gezet. Ook deze keer draait het weer om een huisvrouw die verzeild raakt in de werkzaamheden van haar man, die als topspion voor de Amerikaanse inlichtingendienst werkt. De serie bestaat uit twaalf afleveringen en de eerste is nú te zien.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Huisvrouw wordt topspion in komedieserie ‘True Lies’

Harry Tasker werkt als eersteklas spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega, maar zijn vrouw Helen denkt dat hij een ietwat saaie computerconsultent is. Ze schrikt zich dan ook te pletter als ze het dubbelleven van haar man ontdekt. Omdat het geheim nu bekend is, is er geen stoppen aan: ook Helen wordt door Omega gerekruteerd en moet zich aansluiten bij haar man en zijn team. Kunnen ze met hun nieuwe samenwerking niet alleen de wereld, maar ook hun in het slop geraakte huwelijk redden?

Met True Lies wordt een oude klassieker nieuw leven ingeblazen. De succesvolle actiefilm uit 1994 is nu in de vorm gegoten van een twaalfdelige serie. Deze keer zijn het niet Arnold Schwarzenegger en kersverse Oscarwinnares Jamie Lee Curtis die de hoofdrollen vertolken, maar Shameless-acteur Steve Howey en She-Hulk-actrice Ginger Gonzaga. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

De eerste aflevering van ‘True Lies’ is nu te zien op Disney+

True Lies werd eerder op de Amerikaanse tv-zender CBS uitgezonden en is op woensdag 19 april op Disney+ in première gegaan. De allereerste aflevering is nu te zien, waarna iedere woensdag een episode volgt, tot alle twaalf afleveringen live staan.

Uiteraard is dit niet de enige nieuwe titel die we deze maand mogen verwelkomen op Disney+. Zo is dit ook de maand waarin de live-actionverfilming Peter Pan & Wendy naar de streamingdienst komt en is afgelopen week Rennervations verschenen, waarin Marvel-acteur Jeremy Renner zich van een hele andere kant laat zien.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Een ontevreden huisvrouw in een buitenwijk is geschokt als ze ontdekt dat haar saaie en onopvallende echtgenoot een bekwame internationale spion is.

TitelTrue Lies
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
CastGinger Gonzaga, Mike O’Gorman, Erica Hernandez, Annabella Didion, Lucas Jaye, Omar Benson Miller, Steve Howey, Beverly D’Angelo, Deneen Tyler, Owain Yeoman

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.