Alles over Tristan uit ‘De Verraders’ 2024

Op vrijdag 16 februari 2024 is een gloednieuw seizoen van De Verraders van start gegaan. Dit keer nemen er geen BN’ers plaats aan de Ronde Tafel, maar doen er alleen maar onbekende mensen mee. In de eerste aflevering maakten we kennis met deelnemer Tristan. Maar wat weten we allemaal over deze kandidaat?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ met onbekende Nederlanders

Na drie seizoenen met BN’ers als kandidaten, doen er dit jaar bij De Verraders alleen maar onbekende Nederlanders mee. Afgelopen voorjaar konden mensen zich opgeven om mee te doen. Uit alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 22 kandidaten over. Zij worden in het programma opgesplitst in Verraders en Getrouwen. Wie kun je vertrouwen? En wie lopen de boel te saboteren?

Wie is Tristan?

Een van de deelnemers is Tristan. Hij komt uit Hoensbroek en is de eigenaar van een sportschool. Zijn strategie is om vooral rustig te blijven. Tegelijkertijd is de 34-jarige ontzettend fanatiek en probeert hij maar al te graag de verraders te ontmaskeren. Ook op Instagram zit hij niet stil en beantwoordt hij regelmatig in zijn stories vragen over De Verraders. Zo komen we te weten dat alle deelnemers in de avond alleen op hun kamer zitten en er geen telefoons waren toegestaan. Alle kandidaten leven dus in een bubbel.

In eerste instantie was Tristan een Getrouwe. Was, want Kim heeft de sportschooleigenaar in het torentje gechanteerd. Hoewel hij zich niet zou laten verleiden, is zijn visie aan het einde van het spel veranderd. Samen met Kim probeert hij als verrader de finale te halen. Maar zullen de Getrouwen de woorden van Ebru over Kim al zijn vergeten?

Meer informatie over ‘De Verraders’

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.