Waar kun je de film ‘Triangle of Sadness’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Triangle of Sadness (2022) online kijken kunnen. In deze satirische film worden modellen Carl en Yaya uitgenodigd voor een luxe cruise met een aantal andere rijke passagiers. Samen stranden ze op een onbewoond eiland en daar wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Triangle of Sadness’ (2022) online kijken?

Triangle of Sadness is sinds 15 december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Triangle of Sadness bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Triangle of Sadness is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Triangle of Sadness nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Triangle of Sadness’ (2022)

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

TRIANGLE OF SADNESS - Official Trailer - In Theaters October 7

Streaming informatie over de film

TitelTriangle of Sadness
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalEngels, Frans
CategorieDrama, Satire
RegisseurRuben Östlund
CastWoody Harrelson, Charlbi Dean, Harris Dickinson

Synopsis: September Film Distribution

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.