Travelers door Netflix gecanceld na seizoen 3

Slecht nieuws voor de fans van Travelers! Netflix heeft Travelers gecanceld na seizoen 3. Er zullen dus geen nieuwe afleveringen meer online komen op Netflix Nederland. Nadat de Canadese zender Showcase afhaakte produceerde Netflix het derde seizoen van Travelers alleen. Nu is dus helaas ook dat ten einde. Naast Netflix vind je Travelers dus niet op andere streamingdiensten in Nederland, maar wel hier.

Verhaal Travelers

Honderden jaren in de toekomst ontdekken de laatst overlevende mensen een manier om bewustzijn terug te sturen in de tijd, direct naar mensen in de 21e eeuw. Deze zogeheten travelers lijken willekeurige mensen. Ze zijn ook in alle geheim aan het werken als teams om missies uit te voeren die de mensheid kunnen redden van een vreselijke toekomst. Gewapend met enkel hun kennis van geschiedenis en een archief van social media profielen gaan de travelers – waaronder een FBI agent, een alleenstaande moeder en een student – op ontdekking. Zij komen erachter dat 21e eeuwse relaties net zo’n uitdaging zijn als hun zware missies.

Travelers krijgt op IMDb een 8.1 uit 10! Alle seizoenen van Travelers bestel je hier.

Trailer Travelers seizoen 3

Wanneer komt Travelers seizoen 4 op Netflix Nederland?

De grote vraag de afgelopen tijd onder fans was: wanneer komt Travelers seizoen 4 op Netflix Nederland? Helaas cancelt Netflix de serie Travelers dus nu na het derde seizoen. Er komen dus geen nieuwe afleveringen van Travelers op Netflix Nederland.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.