‘Transformers: Rise of the Beasts’ is nu te huur bij Pathé Thuis

De Transformers-franchise werd in 2023 uitgebreid met een splinternieuwe prent. Transformers: Rise of the Beasts introduceerde een aantal kersverse Transformers en dit zorgde zoals altijd weer voor een film die vol actie en humor zat. Heb je hem op het witte doek gemist? Je kunt hem sinds vanmorgen huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Transformers: Rise of the Beasts’

New York, de jaren 90. Noah zorgt voor zijn zieke broertje en kan als elektronica-expert maar niet aan de bak komen, terwijl ze het geld toch hard nodig hebben. Als hij uit wanhoop besluit een auto te stelen, krijgt hij de schrik van zijn leven als die ineens een eigen wil blijkt te hebben. Het is een Transformer die net op dat moment wordt opgeroepen door Optimus Prime.

Met Transformers: Rise of the Beasts verscheen alweer de zevende film van de populaire reeks in de bioscoop. Hierin maken we dus kennis met een hele nieuwe soort Transformers, de Maximals. De hoofdrollen worden vertolkt door Anthony Ramos (In The Heights) en Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah). Daarnaast komen ook stemmen van onder meer Oscarwinnares Michelle Yeoh en Pete Davidson voorbij. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Transformers: Rise of the Beasts | Official Trailer (2023 Movie)

‘Transformers: Rise of the Beasts’ staat nu op Pathé Thuis

Op donderdag 10 augustus kwam Transformers: Rise of the Beasts al naar TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kon kopen (vanaf €13,99). Sinds vanmorgen is het ook mogelijk om hem voor een lagere prijs te huren, vanaf €4,99.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Transformers: Rise of the Beasts en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons.

TitelTransformers: Rise of the Beasts
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 7 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurSteven Caple Jr.
CastAnthony Ramos, Domenic Di Rosa, Ron Perlman, Luna Lauren Velex, Dominique Fishback, Peter Cullen, Tobe Nwigwe

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.