Eindelijk is daar de trailer van The Witcher seizoen 2 (vanaf 17 december op Netflix)

We hebben bijna twee jaar moeten wachten, maar binnenkort komt The Witcher seizoen 2 eindelijk op Netflix! In aanloop naar de release op 17 december 2021 heeft de streamingdienst nu de gloednieuwe trailer met ons gedeeld.

Trailer: seizoen 2 van The Witcher op Netflix

Er is inmiddels gelukkig een trailer van het tweede seizoen uitgebracht door Netflix. Deze eerste beelden werden met ons gedeeld tijdens het wereldwijde Netflix-fanevenement TUDUM op zaterdag 25 september. Bekijk hem hieronder snel!

The Witcher seizoen 2 is vanaf 17 december te zien op Netflix, seizoen 3 is officieel bevestigd

Maar liefst twee jaar na het verschijnen van het eerste seizoen heeft deel 2 van The Witcher deze zomer eindelijk een release datum gekregen van Netflix. Tijdens Witcher Con op 9 juli werd bekendgemaakt dat seizoen 2 van de serie vanaf 17 december 2021 op Netflix te zien zal zijn.

Tegelijkertijd liet Netflix ook weten dat er officieel een derde seizoen zou komen. Ook wordt de serie beloond met een tweede anime feature film en een nieuwe Kids & Familie-serie in de wereld van The Witcher.

Meer informatie over de serie

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenreeks en is een fantastisch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame jager op monsters, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een magiër met veel macht en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie personages zijn in ‘de nieuwe Game of Thrones‘ aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Jaar2019
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,2 uit 326.000 stemmen
MakersLauren Schmidt
CastHenry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Lars Mikkelsen, Joey Batey, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Judit Fekete
KijkenBekijk direct op Netflix
BoekGebaseerd op de gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski

→ De gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski waar The Witcher op gebaseerd is vind je hier 📚