Chris Pratt schittert in actiethriller ‘The Terminal List’ (2022), vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Abonnees van Amazon Prime Video kunnen vanaf vandaag, 1 juli 2022, kijken naar de nieuwe serie The Terminal List met in de hoofdrol Chris Pratt. In de spannende actiethriller speelt hij een Navy SEAL wiens peloton in een hinderlaag is gelopen. In dit artikel vind je de officiële trailer en poster van de serie.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hier gaat de spannende actieserie ‘The Terminal List’ op Amazon Prime Video over

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jack Carr volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.

Je hoeft geen ingewikkeld uitzendschema op te zoeken voor deze serie, want alle acht afleveringen zijn vandaag (op 1 juli 2022) wereldwijd in première gegaan bij Amazon’s streamingdienst Prime Video.

Officiële poster van ‘The Terminal List’ ook al gedeeld door Prime Video via social media

Eerder liet Amazon Prime Video ons ook al zien wat de poster van deze nieuwe actieserie voor ons in petto heeft. Natuurlijk zien we groot Chris Pratt’s naam en beeld voorop de poster, dus het is duidelijk dat het verhaal sterk om de geliefde acteur zal draaien.

Cast van de serie

In de hoofdrollen van The Terminal List schitteren naast Chris Pratt ook onder andere Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole, en Alexis Louder.


Tekst: Amazon
Beeld: Amazon Studios