Trailer | The Legend of Vox Machina | Amazon Prime Video

Na de uiterst succesvolle animatieserie Invincible wil Amazon Prime Video proberen dit jaar de kijkcijfers te evenaren door de komst van The Legend of Vox Machina. De fantasy-avonturenserie voor volwassenen bestaat uit 12 afleveringen, verdeeld in sets van 3. Deze vier delen gaan vanaf 28 januari 2022 wereldwijd wekelijks in première.

The Legend Of Vox Machina (serie, 1 seizoen): verhaal en informatie

Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role’s eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een serie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

TitelThe Legend of Vox Machina
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen van 12 afleveringen
TaalEngels
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur
CastLaura Bailey, Taliesin Jaffe, Ashley Johnson, Liam O’Brien, Matthew Mercer, Marisha Ray, Sam Riegel, Travis Willingham

Synopsis: Amazon