Amazon Prime Video deelt officiële trailer van ‘The Boys’ seizoen 3 (te zien vanaf 3 juni)

We zijn al een tijdje aan het aftellen naar de lancering van seizoen 3 van de superheldenserie The Boys op Amazon Prime Video, maar vandaag krijgt we alvast een eerste sneak peek. De streamingdienst deelde op maandagavond 16 mei namelijk de officiële trailer van het nieuwste seizoen dat op 3 juni van start zal gaan.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hier gaat de superheldenserie ‘The Boys’ op Amazon Prime Video over

The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought – het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

In seizoen drie van The Boys spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, en Jensen Ackles de hoofdrollen.

Uitzendschema van het derde seizoen

Op vrijdag 3 juni a.s. zal het derde seizoen van The Boys van start gaan op Amazon Prime Video met de eerste drie afleveringen. Daarna zal wekelijks een nieuwe episode online verschijnen, eindigend met een gruwelijke seizoensfinale op vrijdag 8 juli.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag3 juni 2022
2Vrijdag3 juni 2022
3Vrijdag3 juni 2022
4Vrijdag10 juni 2022
5Vrijdag17 juni 2022
6Vrijdag24 juni 2022
7Vrijdag1 juli 2022
8Vrijdag8 juli 2022

Synopsis: Amazon
Beeld: Amazon Studios