Robert Pattinson schittert in keiharde trailer van nieuwe film ‘The Batman’ (2022)

Groot nieuws voor Batman fans: de allernieuwste trailer van The Batman (2022) werd vannacht in de VS als verrassing tijdens het reclameblok van de National Basketball Association gedraaid. De film met een sterrencast van onder andere Robert Pattinson, Zoë Kravitz en Andy Serkis zal vanaf 3 maart in de bioscoop te zien zijn en naar verwachting vanaf midden april op HBO Max. De eerdere trailer voor The Batman is hierboven direct te bekijken.

Nieuwe trailer voor ‘The Batman’ in reclameblok van de National Basketball Association

Een paar maanden geleden was Pattinson al te zien in de trailer die je hierboven kunt bekijken, maar de onderstaande beelden werden vannacht gedeeld. Deze zijn in een tweet van de NBA te bekijken.

Veel bekende namen in de cast van The Batman

In de door Matt Reeves geregisseerde The Batman, zien we Robert Pattinson (“Tenet”, “Twilight”) in de hoofdrol als de ‘Caped Crusader‘. De verdere beroemde en beruchte personages uit Gotham worden vertolkt door Zoë Kravitz (“Big Little Lies”, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”), Paul Dano (“Love & Mercy”, “12 Years a Slave”), Jeffrey Wright (“No Time to Die”, “Westworld”), John Turturro (de “Transformers”-films, “The Plot Against America”), Peter Sarsgaard (“The Magnificent Seven”, “Interrogation”) als openbaar aanklager Gil Colson, Jayme Lawson (“Farewell Amor”) als burgemeesterskandidaat Bella Reál, Andy Serkis (de “Planet of the Apes”-films, “Black Panther”) en Colin Farrell (“The Gentlemen”, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”).

Waar het verhaal over gaat

Het is meer dan een oproep… Het is een waarschuwing. Warner Bros. Pictures presenteert The Batman van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City’s bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.

Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth (Andy Serkis) en inspecteur James Gordon (Jeffrey Wright) – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/de Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Edward Nashton/de Riddler (Paul Dano).

Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

Op welke streamingdienst zal ‘The Batman’ te zien zijn?

De verwachting is dat WarnerMedia deze film 45 dagen na de bioscooprelease op de nieuwe streamingdienst HBO Max (vanaf 8 maart in Nederland te zien) zal lanceren om te streamen. Dat zou duiden op een release rond 17 april 2022. De exacte datum hiervoor is echter nog niet door WarnerMedia bevestigd.

Zodra wij hier meer over informatie over verkrijgen, zullen we dit uiteraard op onze website en social media kanalen met jullie delen. Bekijk de eerdere Batman films uit de reeks van Christopher Nolan nu op Netflix en hier op Amazon Prime Video.

Informatie over de film

TitelThe Batman
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 56 minuten
TaalEngels
RegisseurMatt Reeves
CastRobert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson, Colin Farrell

Afbeelding: Warner Bros. Pictures & DC Comics via Warner Bros. Entertainment Inc.
Tekst: Warner Bros. Pictures International

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.