Netflix deelt trailer van spannende Spaanse serie ‘Sky Rojo’ seizoen 2 (vanaf 23 juli te zien)

Liefhebbers van Sky Rojo, opgelet! Al vóór de release van seizoen 1 op 19 maart 2021 werd door Netflix bekendgemaakt dat de spannende Spaanse misdaadserie van de makers van La Casa de Papel een tweede seizoen zou krijgen. In afwachting van de release van 23 juli 2021 zijn we nu verblijd met een trailer van Sky Rojo seizoen 2 op Netflix!

Trailer: tweede seizoen van Sky Rojo (vanaf 23 juli 2021 op Netflix)

Sky Rojo seizoen 2 komt razendsnel naar Netflix

Fans van Spaanse misdaadseries kregen al vóór het streamen van Sky Rojo goed nieuws, want Netflix had bij de producenten direct een tweede deel van Sky Rojo besteld! De streamingdienst liet het volgende weten voordat seizoen 1 verscheen: “Donkere humor, een gezonde dosis actie en pure adrenaline. Dat is de belofte van Sky Rojo, een nieuwe Netflix Original die wereldwijd in première gaat op 19 maart. Sky Rojo is bevestigd voor twee seizoenen. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk 25 minuten en een mix van genres, door door de makers Álex Pina en Esther Martínez Lobato (La casa de papel) aangeduid als ‘Latin pulp’.”

Vervolgens besloot de streamingdienst niet al te lang te wachten. Sinds de release op 19 maart 2021 werd het tweede seizoen van de Spaanse serie gepland op een release datum van 23 juli 2021! Het tweede seizoen van Sky Rojo bestaat opnieuw uit 8 afleveringen van 25 minuten.

→ Vergelijkbare series met Sky Rojo vind je hier 🍿

Verhaal van de serie en het vervolgseizoen

Van de makers van Money Heist komt deze nieuwe serie boordevol actie, compleet met duistere humor en adrenaline gevulde momenten. Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen de vrouwen aan een hectische race waarin ze vele gevaren zullen moeten trotseren. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven

In seizoen 2 zien we hoe Coral, Wendy en Gina meer dan ooit een eenheid vormen. De vrouwen willen koste wat kost wraak nemen en daardoor worden de rollen omgedraaid: de jagers worden nu de prooi. Ze worden nog steeds achtervolgd door Romeo, Moises en Christian, maar in tegenstelling tot de vrouwen ontstaan er bij hen wel conflicten die ervoor zorgen dat hun loyaliteit aan elkaar zwaar op de proef gesteld wordt.

Titel: Sky Rojo
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
Cast: Enric Auquer, Lali Espósito, Asier Etxeandia
Kijken: Bekijk direct op Netflix