HBO Max deelt langverwachte trailer van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’

Eindelijk is hij er: de officiële trailer van Pretty Little Liars: Original Sin! In deze spin-off serie heeft een onbekende aanvaller het op een nieuw vriendinnengroepje gemunt. Zij moeten niet alleen boeten voor de geheime zonden van hun ouders, twee decennia geleden, maar ook voor die van zichzelf. De serie verschijnt vanaf donderdag 28 juli op HBO Max. Op die dag kun je direct naar de eerste drie afleveringen kijken, waarna de andere zeven afleveringen in de weken daarna volgen. Bekijk de trailer hierboven.

Verhaal en informatie van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ op HBO Max

Twintig jaar geleden dreigde een reeks tragische gebeurtenissen het arbeidersstadje Millwood te verscheuren. Nu, in het heden, wordt een bonte mengeling van tienermeisjes -een nieuw groepje Little Liars- gekweld door een onbekende belager.

TitelPretty Little Liars: Original Sin
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie
Release datum28 juli 2022 (09:00 ‘s ochtends Nederlandse tijd)
MakersRoberto Aguirre-Sacasa
CastBailee Madison, Chandler Kinney, Maia Reficco, Zaria, Malia Pyles, Mallory Bechtel, Carson Rowland, Jordan Gonzalez, Alex Aiono

Synopsis: HBO Max
Afbeelding: Warner Bros. Television via HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.