Trailer: Lucifer seizoen 5B (vanaf 28 mei op Netflix)

Netflix komt binnenkort met een langverwachte nieuwe titel. Het tweede deel van Lucifer seizoen 5 (seizoen 5B) zal vanaf 28 mei 2021 op de streamingdienst te zien zijn. De eerste 8 afleveringen stonden al online, maar vanaf deze datum zullen ook aflevering 9 tot en met 16 te streamen zijn. Check hieronder nu de gloednieuwe trailer en poster die van Lucifer seizoen 5B gedeeld zijn door Netflix.

Trailer: deel 2 van Lucifer seizoen 5 op Netflix

Aflevering 9 tot en met 16 van Lucifer komen online bij Netflix op 28 mei 2021. Vanaf nu kun je de gloednieuwe trailer checken om alvast in de stemming te komen.

Netflix deelt ook een duivelse nieuwe poster

Het houdt echter niet op bij een spannende trailer, want ook een duivelse poster van het nieuwe seizoen is nu door de Netflix gedeeld. Hieronder check je hem meteen!

Trailer Lucifer seizoen 5B Netflix
Beeld: Netflix

Verhaal en meer info over Lucifer

Lucifer begeeft zich in een saai leven in de hel en besluit naar Los Angeles te gaan. Daar zet hij zijn telepathische krachten in om de diepste verlangens en gedachten uit mensen naar boven te brengen. Terwijl hij een meisje ontmoet in zijn vaste nachtclub (genaamd Lux), leidt een vuurgevecht waarin hij en het meisje betrokken raken ertoe dat hij consultant wordt bij de Los Angeles Police Department. Via die weg straft hij mensen voor hun misdaden door het gerecht.

Titel: Lucifer
Soort: Serie
Jaar: 2015
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Maker: Tom Kapinos
Cast: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
IMDb: 8.2 uit 200.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Lucifer op Streamwijzer vind je hier