Trailer: nieuwe Pixar-film ‘Luca’ (vanaf 18 juni op Disney+ zonder VIP-toegang)

Was jij al aan het aftellen tot de nieuwe Pixar-animatiefilm Luca naar Disney+ komt op 18 juni 2021? Dan hebben we nog wat extra materiaal verzameld om het wachten te verzachten, want er zijn nu een gloednieuwe trailer en filmposter uitgebracht! Check ze allebei snel hieronder en lees verder om meer te weten te komen over het verhaal en de details van de film.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Trailer: Luca (vanaf 18 juni 2021 te zien op Disney+)

Kun jij ook niet wachten tot Luca naar Disney+ komt? Bekijk dan nu snel de gloednieuwe trailer van de nieuwe Pixar-film!

Filmposter

Naast een nieuwe trailer, heeft Disney met Pixar ook de Nederlandse filmposter van Luca uitgegeven. Check hem hieronder en maak je vast klaar voor de lancering van de film op vrijdag 8 juni 2021 bij Disney+.

Poster Luca Pixar film Disney
Beeld: Disney / Pixar

→ Alles van Pixar vind je ook hier

Verhaal en details van de nieuwe Pixar-film

Midden in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Riviera, volgen we in deze nieuwe Disney en Pixar-film Luca een coming-of-age verhaal over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol met gelato, pasta en eindeloze scootertochten. Luca (ingesproken door Jacob Tremblay) deelt deze avonturen met zijn beste vriend Alberto (Jack Dylan Grazer), maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim: ze zijn zeemonsters uit een andere wereld, die net onder het wateroppervlak ligt.

Luca is geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde Enrico Casarosa (La Luna) en geproduceerd door Andrea Warren (Lava, Cars 3).

Titel: Luca
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: Nog niet bekend
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Enrico Casarosa
Schrijvers: Jesse Andrews, Mike Jones
Cast: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph
Kijken: Bekijk direct op Disney+