Onheilspellende trailer voor het tweede seizoen van Netflix-serie ‘Locke and Key’

Het is aftellen geblazen voor het tweede seizoen van Locke and Key. De nieuwe afleveringen van de serie komen namelijk op 22 oktober 2021 naar Netflix. In aanloop naar de release heeft de streamingdienst een onheilspellende trailer met ons gedeeld.

Trailer: ‘Locke & Key’ seizoen 2 op Netflix

Seizoen 2 van ‘Locke & Key’ komt op 22 oktober naar Netflix

Heb je de teaser afgekeken? Dan is je vast ook het goede nieuws opgevallen. Eerder was alleen nog bekend dat Locke & Key seizoen 2 in oktober naar Netflix zou komen, maar nu hebben we eindelijk ook een exacte datum van de streamingdienst gekregen. De streamingdienst luidt het weekend van 23-24 oktober in door op vrijdag 22 oktober 2021 om 09:00 uur ’s ochtends alle afleveringen van Locke & Key seizoen 2 online te zetten. Zo kun je het hele weekend gaan bingewatchen!

De Netflix-serie is nu al verlengd met een derde seizoen

Mocht je bang zijn dat er te weinig kijkmateriaal zal zijn en dat je zo door S2 heen bent, dan hoef je gelukkig niet getreurd te zijn. Netflix heeft namelijk al maanden geleden laten weten dat het niet bij 2 seizoenen blijft. De komst van Locke & Key seizoen 3 is al bevestigd vóórdat deel 2 überhaupt op het video on demand-platform te streamen is.