Trailer: Ferry de film (vanaf 14 mei op Netflix)

Eindelijk is daar dan de definitieve trailer van Ferry de film op Netflix, een prequel van de populaire Nederlandse serie Undercover. Vanaf 14 mei 2021 kun je van de gloednieuwe film genieten op de streamingdienst. Ook is al bekendgemaakt waar het verhaal van Ferry de film over zal gaan.

Trailer: Ferry de film op Netflix

Ferry | Officiële Trailer | Netflix

Verhaal van de Undercover-film

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Veelgestelde vragen over Ferry

  1. Vanaf wanneer is Ferry de film te zien?

    Vanaf 14 mei 2021 is de nieuwe film Ferry, een prequel van de populaire serie Undercover, te zien op Netflix.

  2. Waar kun je Ferry de film online kijken?

    Ferry is een Netflix Original-serie en is dan ook alleen op deze streamingdienst te zien, dus niet op Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of ergens anders.