Trailer | Marvel-film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ (2022) | Disney+

Marvel Studios presenteerde tijdens de uitzending van the Super Bowl de splinternieuwe trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De trailer met hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch neemt de kijker mee op een spectaculaire en wonderbaarlijke reis door het multiversum. Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt op 5 mei 2022 in de Nederlandse bioscopen. Wanneer de film op de streamingdienst Disney+ verschijnt, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Onthulling van de Multiverse in het MCU

In Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Sam Raimi als regisseur en muziek door Denny Elfman

Sam Raimi regisseert zijn eerste film binnen het MCU, al is hij absoluut geen vreemde van Marvel. Raimi is namelijk de maker van de eerste drie Spider-Man films met Tobey Maguire. Danny Elfman verzorgt de muziek. Elfman en Raimi hebben ook al eerder samengewerkt tijdens het maken van Darkman (1990), Spider-Man (2002), Spider-Man 2 (2004), en Oz the Great and Powerful (2013).


Synopsis: Disney
Afbeelding: Marvel Studios via Disney

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.