Daar is ‘ie dan: de splinternieuwe trailer van ‘Costa!!’ (2022)

Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, Soy Kroon en nog veel meer sterren van Hollandse bodem schittert binnenkort in de splinternieuwe Nederlandse film Costa!! (2022). Vanaf 28 april zal de film in de bioscoop te zien zijn, maar de trailer is nu al hierboven te bekijken.

Verhaal: hier gaat ‘Costa!!’ (2022) over

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar.

Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Op welke streamingdienst zal ‘Costa!!’ te zien zijn?

Laten we beginnen bij het begin: de voorganger Costa uit 2001 is momenteel op twee videodiensten te streamen: Netflix en Videoland. Op specifiek te zijn, je kunt de film nu hier bij Netflix en hier bij Videoland bekijken. Scheelt je weer even de moeite om te scrollen tussen alle films op de video on demand-platforms.

Doorgaans worden nieuwe bioscoopfilms bij de streaming première eerst uitgebracht op TVOD-diensten als Pathé Thuis voordat ze naar SVOD-diensten komen. De kans is dan ook groot dat het nog wel even duurt voordat de nieuwe Costa!! bij een andere streamingdienst te zien is. We houden je natuurlijk via onze website en social media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar ook via je mail.

Informatie over de film

TitelCosta!!
Jaar2022
SoortFilm
DuurNNB
TaalNederlands
RegisseurJon Karthaus
CastKatja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, Soy Kroon, Stephanie van Eer, Zoey Ivory, Tina de Bruin, Ella-June Herard, Sinan Eroglu, Oscar Aerts, Lisa Zweerman

Synopsis & Afbeelding: Dutch FilmWorks