Komt er een ‘Tracker’ seizoen 2? En wanneer dan?

Sinds kort kijk je op Disney+ naar de nieuwe thrillerserie Tracker. Iedere woensdag verschijnt er een kersverse aflevering in het aanbod, totdat alle dertien episodes online staan. Maar is het na deze reeks afgelopen of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Tracker seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel beantwoorden we deze vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘Tracker’ seizoen 2?

Op Disney+ is sinds kort de thrillerserie Tracker van start gegaan. Iedere woensdag vind je een splinternieuwe aflevering in het aanbod. Het verhaal draait om Colter Shaw. Hij zwerft in een oude caravan door Amerika en heeft zich toegelegd op survivallen. Door jarenlange ervaring heeft hij uitstekende opsporingsvaardigheden opgedaan waarmee hij burgers en de politie helpt. Maar blijft het bij één seizoen of komt er meer?

We hebben goed nieuws: ook een tweede seizoen is al aangekondigd. De Amerikaanse zender CBS heeft de ontvangt en populariteit van het eerste seizoen niet eens afgewacht, maar al voor het verschijnen van seizoen 1 besloten dat er nog meer afleveringen moeten komen.

Wanneer komt ‘Tracker’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment weten we dus wel dát er een tweede seizoen komt. We kunnen je echter nog niet vertellen wanneer je ernaar kunt kijken in Nederland. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Op de hoogte blijven van het aanbod van Disney+? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen. Seizoen 1 is overigens nog in volle gang. Iedere woensdag kijk je naar een nieuwe aflevering op Disneys streamingdienst. Dit is het uitzendschema:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Klamath Falls”Woensdag24 april 2024
2“Missoula”Woensdag24 april 2024
3“Springland”Woensdag1 mei 2024
4“Mt. Shasta”Woensdag8 mei 2024
5“St. Louis”Woensdag15 mei 2024
6“Lexington”Woensdag22 mei 2024
7“Chicago”Woensdag29 mei 2024
8“Camden”Woensdag5 juni 2024
9“Auroro”Woensdag12 juni 2024
10“Into the Wild”Woensdag19 juni 2024
11“Beyond the Campus Walls”Woensdag26 juni 2024
12“Off the Books”Woensdag3 juli 2024
13“The Storm”Woensdag10 juli 2024

Verhaal en trailer van de serie

In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin. Deze serie is gebaseerd op de bestseller The Never Game van Jeffery Deaver.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.