Toy Story 4 staat nu op Disney+

Met een totale opbrengst van ruim 1 miljard dollar wereldwijd was Toy Story 4 de nummer 5 meest succesvolle film van 2019. Sinds 2 februari 2020 is de animatiefilm met ons favoriete speelgoed dan ook eindelijk op Disney+ te zien!

In het overzicht van de films en series die binnenkort op Disney Plus Nederland komen, zie je ook de verwachte data van allerlei andere titels op de streamingdienst. Bovendien vind je op Streamwijzer welke nieuwe Disney+ Originals in 2020 op de streamingdienst zullen verschijnen.

Verhaal

Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen.

Toy Story 4 (2019) op Disney Plus Nederland

Titel: Toy Story 4
Jaar: 2019
Soort: film
IMDb: 7.9
Meer over Toy Story 4 op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Disney Plus vind je bij de pagina Disney+ Nederland aanbod.