Komt Toy Story 4 (2019) op Netflix Nederland?

Helaas is er nog niets bekend over de vraag of Toy Story 4 Netflix Nederland aanbod zal worden. Ook is het vrij onwaarschijnlijk, gezien de komst van het nieuw Disney+, de streamingdienst waar alle content van Disney online zal komen. Wel vind je hier als eerste Toy Story 4!

Toy Story 4 (2019) Verhaal

Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen.

Op IMDb wordt de film Toy Story 4 beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Veelgestelde vraag over aanbod Netflix Nederland

Komt Toy Story 4 (2019) op Netflix Nederland?

Helaas weten we nog niet of en wanneer Toy Story 4 op Netflix Nederland zal verschijnen. Wel vind je op Streamwijzer het volledige Netflix aanbod.Toy Story 4 2019 Netflix