Meeslepende misdaadserie ‘A Town Called Malice’ is nieuw op SkyShowtime

Houd je van misdaadthrillers én kun je echt genieten van series die zich afspelen in de jaren 80? Dan kun je vanaf vandaag op SkyShowtime terecht. Zij hebben nu de eerste drie afleveringen van de gloednieuwe serie A Town Called Malice toegevoegd, over een gangsterfamilie die in de Spaanse Costa del Sol een nieuw imperium probeert op te bouwen.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Engelse gangsters in Spanje in ‘A Town Called Malice’

Het is de jaren 80 en de familie Lord, een stelletje gangsters uit Zuid-Londen, zijn in hun thuisland onderaan de criminele voedselketen beland. Nadat ze de vervelende territoriumstrijd helemaal verliezen, komen ze in de Spaanse Costa del Sol terecht. Hier besluiten ze niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar zichzelf juist opnieuw uit te vinden. Kunnen ze ook in de zonnige badplaats weer de top van het criminele circuit bereiken?

De eerste drie afleveringen van ‘A Town Called Malice’ zijn nu te zien

Deze serie is dus op vrijdag 12 mei van start gegaan op SkyShowtime, waar nu de eerste drie afleveringen te zien zijn. Komende weken kun je iedere vrijdag op de streamingdienst terecht voor een nieuwe episode, tot de seizoensfinale op 16 juni. Al met al levert dit het onderstaande uitzendschema op. Ben je trouwens benieuwd welke releases er nog op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand of bekijk wat er binnenkort naar de videodienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“I Want to Know What Love Is”Vrijdag12 mei 2023
2“Daddy Cool”Vrijdag12 mei 2023
3“Two Tribes”Vrijdag12 mei 2023
4“Let’s Go All The Way”Vrijdag19 mei 2023
5“Cruel Summer”Vrijdag26 mei 2023
6“I’m Still Standing”Vrijdag2 juni 2023
7“Ghost Town”Vrijdag9 juni 2023
8“Living on a Prayer”Vrijdag16 juni 2023

Meer informatie over de serie

Deze bedwelmende cocktail van misdaadthriller en familiesaga uit de vroege jaren tachtig volgt de Lords, een familie van voormalige gangsters uit Zuid-Londen die onderaan de criminele voedselketen zijn beland en daar niet al te blij mee zijn. Wanneer ze na een territoriumstrijd naar de Spaanse Costa Del Sol vluchten, beseffen de Lords dat dit een gouden kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vroegere glorie te herstellen. Maar ze vechten net zo veel met zichzelf als met hun tegenstanders. Welkom bij de Costa del Crime!

TitelA Town Called Malice
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieMisdaad
IMDb6,5 uit 1.500 stemmen
CastMartha Plimpton, Eliza Butterworth, Jason Flemyng, Daniel Sharman, Tahirah Sharif, Cindy Carter, Lex Shrapnel, Jack Rowan, George Jaques, Yassine Fadel, Josh Tedeku, José Luis Ferrer, Nordin Aoures

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.