Staat of komt ‘The Tourist’ op Netflix? En waar is de serie nu online te zien?

Je hoort veel mensen praten over de thrillerserie The Tourist, waarin Elliot Stanley (gespeeld door Jamie Dornan) na een auto-ongeluk ontwaakt in een ziekenhuis. Hij heeft geen idee wie hij is of hoe hij daar terechtgekomen is. De serie is volgens veel kijkers een echte aanrader. Maar waar kun je hem eigenlijk kijken? Veel mensen vragen zich af of The Tourist op Netflix staat of komt. In dit artikel delen we alles wat we weten.

Staat of komt ‘The Tourist’ op Netflix?

Een man ontwaakt in een Australisch ziekenhuis. Hij heeft geen enkel idee wie hij is of hoe hij daar terechtgekomen is. Terwijl hij dat probeert te ontdekken, raakt hij met een jonge agente verzeild in een gevaarlijk complot. Dit is het verhaal van de geprezen BBC-serie The Tourist. De hoofdrollen zijn voor Jamie Dornan (The Fall) en Danielle Macdonald (Bird Box). Veel kijkers waren dus erg te spreken over de serie, maar kun je The Tourist eigenlijk ook op Netflix kijken?

Helaas heeft de streaminggigant de uitzendrechten van de serie op dit moment niet bemachtigd. Hoewel je hier wél de film The Tourist met Johnny Depp en Angelina Jolie bekijkt, is de serie met Jamie Dornan niet aan het aanbod toegevoegd. In de social media-post hieronder bevestigen ze dat. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de serie wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘The Tourist’ online kijken?

De serie The Tourist is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar The Tourist bij NLZIET. Hier zijn de twee seizoenen van de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
Prime VideoDe serie The Tourist is momenteel niet te streamen op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien. De film The Tourist bekijk je hier wel.
✔️ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Ook het eerste seizoen van The Tourist vind je hier.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar de serie The Tourist kijken in Nederland. De gelijknamige film kijk je hier wel.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Tourist.

Meer informatie over de serie

Na een aanslag op zijn leven ontwaakt een man met geheugenverlies in een Australisch ziekenhuis, zonder te weten wie hij is en wat er is gebeurd. Hij moet zo snel mogelijk zijn identiteit zien te achterhalen, voor hij wordt ingehaald door zijn verleden.

TitelThe Tourist
SoortSerie
Jaar2022-
TaalEngels
Duur2 seizoenen
CategorieDrama
CastJamie Dornan, Damon Herriman, Ólafur Darri Ólafsson, Shalom Brune-Franklin, Alex Dimitriades, Danielle Macdonald, Damien Strouthos, Kamil Ellis, Greg Larsen, Victoria Haralabidou

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.