Ben je groot wielerfan en heb je er een hekel aan dat de televisie niet altijd de hele etappe van de Tour de France uitzendt? Dan biedt streamingdienst discovery+ uitkomst. Elke etappe van de Tour is namelijk in zijn geheeld in hoge kwaliteit te streamen op het video on demand-platform.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Discovery+ kijken ✅

Tour de France op discovery+

Wil jij graag live de Tour de France van begin tot eind bekijken? Discovery’s streamingdienst Dplay biedt uitkomst door je altijd overal je favoriete etappes te laten streamen. De mooiste ritzeges bekijk je dus gewoon online op je laptop, telefoon of zelfs (smart) televisie.

Meer sport en wielrennen op Dplay

Wil je meer live sportwedstrijden van over de hele wereld bekijken? Discovery’s streamingdienst Dplay biedt ook alles van Eurosport aan. Bekijk dus meteen de categorie met programma’s over sport om te beginnen met het streamen van al je favoriete sportwedstrijden.

Wil je eerst even kijken hoe het is om Dplay te gebruiken om je favoriete programma’s te streamen? Ga dan naar de categorie met gratis programma’s om direct te beginnen met het kijken van Dplay’s gratis aanbod.

Alle nieuwe programma’s op Dplay in september

Kun jij geen genoeg krijgen van Dplay? Gelukkig komt er in de komende maanden nog heel veel nieuws op de streamingdienst! Bij Streamwijzer vind je een overzicht van alle nieuwe films en series op Dplay in september, maar ook het complete Dplay aanbod en algemene informatie over Dplay.