‘Totally Spies’ krijgt live-actionserie op Amazon Prime Video

Yes! We kunnen ons gaan verheugen op een nieuwe serie. Nadat eerder dit jaar de liveaction van Avatar verscheen, is het nu de beurt aan een nieuwe jeugdserie. Er zijn namelijk plannen voor een live-actionserie van Totally Spies. Will Ferrell is aangewezen als uitvoerend producent.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Amazon Prime Video bezig met live-actionserie ‘Totally Spies’

In 2001 verscheen het eerste seizoen van Totally Spies. De jeugdserie draait om Sam, Clover en Alex. Ze lijken in eerste opzicht op drie gewone studenten, maar in het geheim zijn ze spionnen voor de organisatie WOOHP (World Organization Of Human Protection). Jerry is de grote baas van de organisatie, dat de taak heeft om de wereld te beschermen tegen allerlei bedreigingen. Iedere aflevering krijgen de drie een nieuwe geheime missie. Om ze een handje te helpen krijgen ze gadgets mee, zoals een compowder of ice queen perfume.

Dit jaar werd bekend dat de jeugdserie een zevende seizoen krijgt en er achtste seizoen op de planning staat. Daar blijft het niet bij, want er zijn plannen voor een heuse live-actionserie. De serie zal gemaakt worden door Amazon MGM Studios en Banijay Kids & Family. Will Ferrell wordt de uitvoerend producent. De jeugdserie wordt nu dus omgevormd tot een ware Young Adult-versie.

Wanneer verschijnt de serie op Amazon Prime Video?

De liveaction-serie is een samenwerking tussen Banijay Kids & Family en Amazon MGM Studios. Films en series geproduceerd door dit bedrijf verschijnen op Amazon Prime Video. We kunnen dus met zekerheid stellen dat de nieuwe Totally Spies-serie op deze streamingdienst verschijnt. Helaas is er nog geen datum bekend. Ook weten we nog niet wie verantwoordelijk is als schrijver en uit welke acteurs en actrices de cast bestaat. Op het moment dat de officiële releasedatum met ons gedeeld wordt, laten we het natuurlijk direct weten via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media kanalen.

Meerdere liveaction-series verschenen en in de maak

Er worden steeds meer live-actionseries van animatieseries of videospellen gemaakt. Zo verscheen op 22 februari 2024 de liveaction Avatar: The Last Airbender op Netflix. Op donderdag 11 april 2024 verscheen de serie Fallout en in 2023 was het de beurt aan The Last Of Us (HBO Max). Ook Uncharted en Resident Evil kregen een verfilming. Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Margot Robbie bezig is met een film over The Sims en ook het spel Tomb Raider kan rekenen op een live-actionserie.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.