Tot wanneer draait ‘The Fall Guy’ in de bioscoop?

Op 25 april 2024 verscheen de film The Fall Guy in de bioscoop. In deze nieuwe actiekomedie moet stuntman Ryan Gosling een vermiste filmster opsporen. Dit allemaal om indruk te maken op de regisseur waar hij al een tijdje een oogje op heeft. De film is net op het witte doek verschenen. Maar tot wanneer draait The Fall Guy in de bioscoop? En wanneer kun je de romcom in je eigen thuisbioscoop kijken?

Tot wanneer is ‘The Fall Guy’ in de bioscoop te bewonderen?

We kunnen weer massaal naar de bioscoop, want op 25 april 2024 is de nieuwe actiekomedie The Fall Guy aan het aanbod toegevoegd. In de film speelt Ryan Gosling de rol van stuntman. Hij krijgt de opdracht om een vermiste filmster te zoeken. Maar eigenlijk neemt hij de opdracht aan om indruk te maken op de regisseur (Emily Blunt) van de film waarin hij speelt.

De film is nu al een groot succes, maar hoe lang kun je deze actiekomedie eigenlijk nog in de bioscoop zien? Dit is in principe lastig te zeggen, aangezien iedere bioscoop dit zelf aan de hand van de bezoekersaantallen beslist. Deze tijdsduur hangt dus af van het succes van de film. Aangezien de film pas net in de bioscoop draait en alle potentie in zich heeft om een ware hit te worden, kunnen we voorzichtig stellen dat deze nog een aantal weken te zien zal zijn. Hoe lang precies is echter niet bekend. Houd vooral het schema van je lokale bioscoop in de gaten om zeker te weten dat hij nog te zien is. Goed om te weten: bioscoopweken starten op de donderdag.

Wanneer verschijnt ‘The Fall Guy’ op een streamingdienst?

Het is natuurlijk fijn om te weten of je de film ook in je eigen thuisbioscoop kunt kijken. Helaas is The Fall Guy nog niet te zien op een streamingdienst. De kans is groot dat de actiekomedie als eerste op Pathé Thuis zal verschijnen. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is nog niet bekend. De filmpagina staat wel al live.

Veel mensen vragen zich ook af of The Fall Guy op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt. Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de actiefilm bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Wil je weten welke bioscoopfilms er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Verhaal en trailer

Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.


Synopsis: Universal Pictures International

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.