Tot wanneer is ‘Anyone But You’ te zien in de bioscoop?

Op 4 januari verscheen de film Anyone But You in de bioscoop. In de heerlijke romcom volgen we het verhaal van Bea en Ben. Zij beleven een geweldige eerste date, maar door een misverstand komt er al snel een einde aan deze romance. De film is alweer een paar weken op het witte doek te bewonderen. Maar tot wanneer draait Anyone But You in de bioscoop? En wanneer kun je de romcom in je eigen thuisbioscoop kijken?

Tot wanneer draait ‘Anyone But You’ in de bioscoop?

Romcom-liefhebbers kunnen hun geluk niet op, want sinds 4 januari is er nieuwe parel aan de lijst toegevoegd. In Anyone But You beleven Bea en Ben de perfecte eerste date. Alles lijkt goed te gaan, totdat een misverstand abrupt een einde maakt aan hun prille romance. Hun wegen kruisen opnieuw wanneer ze beiden uitgenodigd zijn voor dezelfde bruiloft. Om de vrede te bewaren, doen ze zich voor als koppel. Deze situatie leidt tot allerlei hilarische situaties en zorgt ervoor dat ze gaan twijfelen of ze niet tóch bij elkaar horen.

Het verhaal van Bea en Ben is razend populair, maar hoe lang kun je deze romcom eigenlijk nog in de bioscoop zien? Dit is in principe lastig te zeggen, aangezien iedere bioscoop dit zelf aan de hand van de bezoekersaantallen beslist. Deze tijdsduur hangt dus af van het succes van de film. Aangezien de romcom ontzettend geliefd is, kunnen we voorzichtig stellen dat deze nog een aantal weken te zien zal zijn. Hoe lang precies is echter niet bekend. Houd vooral het schema van je lokale bioscoop in de gaten om zeker te weten dat hij nog te zien is. Goed om te weten: bioscoopweken starten op de donderdag.

Wanneer verschijnt ‘Anyone But You’ op een streamingdienst?

Goed nieuws voor iedereen die de film nog niet gezien heeft, of graag nog een keer wil bekijken. Sinds maandag 4 maart kun je Anyone But You zonder abonnement streamen bij Pathé Thuis. Je kunt hem vanaf nu kopen en over een aantal weken ook huren. Of de film binnenkort op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Wel is de kans groot dat de romcom op SkyShowtime zal verschijnen. De film is namelijk gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Wil je weten welke bioscoopfilms er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Verhaal en trailer

In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sydney Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt – totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië. En wat doen twee volwassen mensen dan? Net doen alsof ze een stel zijn natuurlijk.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.