Deze 3 topfilms zijn dit weekend toegevoegd op HBO Max

HBO Max is pas een paar maanden geleden gelanceerd in Nederland, maar heeft nu al een ontzettend ruim aanbod. En goed om te weten: iedere week verschijnen er weer nieuwe titels op het platform. Dit weekend heeft de streamingdienst bijvoorbeeld 3 topfilms aan haar bibliotheek toegevoegd die zeker de moeite waard zijn om te kijken. In dit artikel zetten we deze films voor je op een rij.

3x Nieuwe topfilms die nu op HBO Max te zien zijn

3. The Nun (2018)

Fan van The Conjuring? In The Nun kom je er dan eindelijk achter wat het oorsprongsverhaal van de bekende demonische non uit deze filmreeks is. In deze zinderende horrorfilm pleegt een jonge non in een klooster in Roemenië zelfmoord. Een priester (gespeeld door de voor een Oscar genomineerde Demian Bichir) en een noviciaat moeten van het Vaticaan op onderzoek uit. Al snel blijkt het om een kwaadaardige kracht te gaan en is het nog maar de vraag of het duo de confrontatie met de demonische non overleeft.

2. Crazy Rich Asians (2018)

In Crazy Rich Asians, naar het gelijknamige boek van Kevin Kwan, gaat Rachel Chu (Constance Wu) met haar vriend Nick Young (Henry Golding) mee naar Singapore om het huwelijk van zijn beste vriend bij te wonen. Wat ze echter niet weet, is dat hij uit een van de rijkste families in Azië komt. Of dat hij behoort tot de meest gewilde vrijgezellen… Deze romantische komedie heeft een volledig Aziatische cast met topacteurs en -actrices en zit vol met prachtige sets en luxe outfits. Heerlijk vermaak!

1. Ready Player One (2018)

De laatste topfilm die dit weekend toegevoegd is aan het aanbod van HBO Max, is Ready Player One. In dit werk van de legendarische regisseur Steven Spielberg wordt de gelijknamige bestseller van Ernest Cline naar het grote scherm gebracht. Wade Watts (Tye Sheridan) zoekt in het grauwe 2045 zijn uitvlucht in OASIS, een virtuele wereld waarin je kunt zijn wie je wilt zijn. Als de ontwerper van deze wereld overlijdt en een grote virtuele schattenjacht organiseert, wordt Wade meegesleept in een spectaculair, nostalgisch avontuur.

Andere nieuwe films op HBO Max

Naast deze drie topfilms voegt HBO Max wekelijks nog veel meer andere toffe films en series toe aan haar aanbod. Sowieso verschijnen alle bioscoopfilms die geproduceerd worden door filmstudio Warner Bros. gemiddeld na 45 dagen op deze streamingdienst. Dit betekent dat we in de toekomst films als Elvis (2022), maar ook The Flash (2023) en Barbie (2023) kort na de bioscooprelease op het video on demand-platform kunnen verwachten.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe film- en seriereleases van HBO Max? Wij maken elke maand een overzicht met nieuwe films en series op de streamingdienst. Ook kun je onze nieuwspagina in de gaten houden of onze social media-kanalen volgen, dan blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Synopsissen: Warner Bros. Pictures via HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.