Top Gun kijk je nu met korting bij Pathé Thuis

Net Top Gun: Maverick (2022) in de bioscoop gezien en nu helemaal in de stemming om de klassieker weer te bekijken? Of wil je je juist met behulp van de oude Top Gun voorbereiden op de nieuwe film met Tom Cruise? Pathé Thuis helpt je in allebei de gevallen uit de brand! Op deze streamingdienst kun je van 1 juli tot en met 8 juli met korting naar Top Gun kijken. Hier betaal je slechts €1,99 voor.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Tijdelijk korting op klassieker ‘Top Gun’ bij Pathé Thuis

Pathé Thuis trakteert Top Gun-fans op een tijdelijke kortingsactie. Vanaf vrijdag 1 juli tot en met vrijdag 8 juli is deze klassieker met Tom Cruise op de TVOD-streamingdienst te zien voor slechts €1,99. Hiermee viert Pathé Thuis de verschijning van ‘Top Gun: Maverick’, die sinds 26 mei 2022 in de bioscoop draait.

Pathé Thuis is op dit moment een van de enige plekken waar Top Gun online te streamen is. Eerder kon je de film nog op Netflix vinden, maar hier is hij op 30 april 2022 uit het aanbod verwijderd. Het is nog niet duidelijk of de streamingdienst de film in de toekomst wel weer gaat toevoegen.

Waar kun je ‘Top Gun: Maverick’ online kijken?

Op dit moment draait Top Gun: Maverick dus nog in de bioscoop en is deze nog niet online te kijken. We verwachten wel dat de film over een tijdje ook op Pathé Thuis zal verschijnen, want deze streamingdienst voegt vaak de allernieuwste films toe aan haar aanbod. Om de films hier te kijken heb je geen abonnement nodig.

Daarnaast verwachten we deze film én de originele Top Gun ook op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime terug te zien, hoewel dit nog niet officieel bevestigd is. In de gelekte trailer van dit nieuwe video on demand-platform waren de beelden van ‘Top Gun: Maverick’ namelijk te zien. Bovendien zijn de films gemaakt door Paramount Pictures, wat onderdeel is van een van de eigenaren van de videodienst. Als de nieuwe streaming service bij ons verschijnt, is de kans dus groot dat de Top Gun-films hierop terug te zien zijn, maar dit weten we nu nog niet zeker.

‘Top Gun’: verhaal en trailer

Maverick wordt samen met zijn copiloot Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman.

TitelTop Gun
SoortFilm
Jaar1986
TaalEngels
Duur2 uur en 11 minuten
CategorieActie, Drama
IMDb6,9 uit 383.000 stemmen
RegisseurTony Scott
CastTom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards, Tom Skerritt, Michael Ironside, John Stockwell, Barry Tubb, Rick Rossovich

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.