Staat of komt de film Top Gun (1986) op Netflix in Nederland?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor de razendpopulaire klassieker Top Gun uit 1986 met Tom Cruise ook de veelgestelde vraag: komt of staat ‘Top Gun’ op Netflix? En is de film momenteel op een andere streamingdienst te bekijken? Wij helpen je een handje.

Komt of staat de film ‘Top Gun’ uit 1986 op Netflix?

⛔️ Bij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien. Hij was er eerder wel te kijken, maar werd op 30 april 2022 uit het aanbod verwijderd. Overigens is inmiddels wel bekend dat de film na 3 maanden weer opnieuw toegevoegd zal worden. In het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in augustus zien we Top Gun namelijk op de planning staan voor 1 augustus 2022.

Top Gun online kijken vanuit Nederland

Bekijk direct Top Gun bij Pathé Thuis. Dit is op het moment van schrijven samen met andere TVOD-diensten de enige locatie waar de film te streamen is in Nederland.

🔜 SkyShowtime: De verwachting is dat de klassieke Top Gun-film naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Ook waren de beelden van de vervolgfilm Top Gun: Maverick al te zien in een gelekte trailer van dit nieuwe video on demand-platform.

Tevens op DVD en Blu-ray verkrijgbaar

Je kunt bij de webwinkels Bol.com en Amazon.nl allerlei DVD’s en Blu-ray’s van films vinden. Daar zijn ook schijven beschikbaar van Top Gun. Hieronder kun je direct de filmpagina’s bezoeken bij de twee webwinkels.

📀 Bol.com: Op het moment van schrijven is de DVD of Blu-Ray ook te vinden bij deze webwinkel. Ga direct naar Top Gun bij Bol.com.

📀 Amazon.nl: Daarnaast biedt de webwinkel van Amazon ook de DVD of Blu-Ray aan. Ga direct naar Top Gun bij Amazon.nl.