Top 6 zomerse films en series op Netflix

De temperatuur stijgt weer en dat betekent maar één ding: de zomervakantie komt er aan! Ondanks de Nederlandse zomerzon vaak schaars is, biedt Netflix genoeg films en series die je toch in een zomerstemming kunnen brengen. De drie hoofdingrediënten: zon, zee en een blauwe lucht. Doe je zonnebril op en je zwemkleding aan en duik achter je laptop met deze zonnige films en series.

6. Stranger Things: seizoen 3

Stranger Things, de thriller over een dorp met een parallel universum vol met kwaad, is in essentie geen zomerse, zonnige serie. Het derde seizoen brengt hier verandering in, want deze speelt zich af in de zomer. Denk aan: zwembaden, smeltende ijsjes en opspelende puberhormonen. Wat wil je nog meer om in een zonnige stemming te komen?

Klik hier om direct naar Stranger Things op Netflix te gaan!

5. Mamma Mia: The Movie

Hoe afgezaagd en cliché deze film ook is, zomers is ie wel! Waan je op het Griekse eiland Kalokairi, met kraakhelder water en een eeuwig schijnende zon, waar Donna een hotel runt samen met haar dochter Sophie. Maar wat als de drie potentiële vaders van haar dochter ineens op komen dagen?

Klik hier om direct naar Mamma Mia op Netflix te gaan!

4. La Casa De Papel: seizoen 3

Ja ja, seizoen drie van de populaire Spaanse overvalserie komt eraan, dat zich deels afspeelt in tropisch paradijs Thailand. 19 juli is het zover. De Spaanse taal maakt dat je je zo in Spanje waant, maar in de trailer zijn bovendien parelwitte stranden en Thaise tempels te zien. En een hoop actiescènes natuurlijk. Het blijft La Casa De Papel.

Klik hier om direct naar La Casa De Papel op Netflix te gaan! Seizoen 3 staat online vanaf 19 juli 2019.

3. Eat Pray Love

Dit drama over een vrouw die zichzelf terug probeert te vinden na een scheiding speelt zich af op drie locaties: Italië, India en Bali. Veel zon, zee en prachtige plekjes: na het kijken van deze film heb je acuut zin om zelf een retourtje naar één van deze locaties te boeken.

Klik hier om direct naar Eat Pray Love op Netflix te gaan!

2. Narcos

In het zonnige Colombia probeert Pablo Escobar zijn drugsimperium op te bouwen. Spaans wordt er veelvuldig in deze serie gesproken, dus een paar woordjes oppikken voor je vakantie naar Spanje kan gemakkelijk. De tequila en rum vliegen je om de oren, en ook aan zwembaden en zwoele Spaanse muziek is er in deze serie geen gebrek.

Klik hier om direct naar Narcos op Netflix te gaan!

1. Baywatch

Zon, zee, strand en strandwachten in rode zwemkleding. Als je hierdoor niet in zomerse sferen raakt….

Klik hier om direct naar Baywatch op Netflix te gaan!