Top 2000 (in 2022) live kijken & luisteren: zo doe je dat

De muzikale lijst der lijsten wordt ook dit jaar weer uitgezonden. Het is tijd voor de Top 2000 van 2022 op Radio 2! Je kunt ook dit jaar weer hele lijst live luisteren en kijken. Via een zender op tv, radio frequentie of online stream.

Top 2000 van 2022 door Radio 2: zo kun je luisteren en kijken op tv, radio frequentie en online stream

De volledige Top 2000 lijst wordt uitgezonden via het kanaal NPO 1 Extra. Dit is een kanaal dat ook via de streamingdienst NLZIET wordt uitgezonden via NPO Start. 👉 Kijk direct naar NPO 1 Extra (de Top 2000 van 2022) bij NLZIET. Je kunt 14 dagen lang gratis deze streamingdienst proberen. Daarnaast kun je ook uitzendingen terugkijken en terugspoelen als je iets gemist hebt.

Verder zendt Radio 2 via haar website een stream uit om te kijken en luisteren en kun je dit ook op jouw frequentie beluisteren over de radio. Dat is doorgaans 88.0, 92.6 of 104.6, afhankelijk van je regio. Ook dit wordt via de website van het radiostation aangegeven.

Ook de ‘Top 2000 a gogo’ is terug te kijken

De uitzendingen van de Top 2000 a gogo zijn ook hier te zien op de streamingdienst NLZIET. Elke dag wordt in een uitzending van ongeveer een uur met Herman van der Zandt en Leo Blokhuis van alles en nog wat over de lijst der lijsten besproken. Ook zijn fragmenten van deze uitzendingen online te bekijken via YouTube, zoals de onderstaande video waarin Triggerfinger uitlegt wat het verhaal achter hun hit I follow rivers is.

Triggerfinger - I follow rivers | Het verhaal achter het nummer | Top 2000 a gogo

Volledige lijst van alle nummers in 2022

Mocht je benieuwd zijn welke nummers dit jaar de lijst in zijn gestemd, dan kun je ook een kijkje nemen op de website van Radio 2. Dit jaar staat Bohemian Rhapsody van Queen weer op de eerste plaats, op de voet gevolgd door Roller Coaster van Danny Vera en Hotel California van Eagles. De Top 5 wordt compleet gemaakt door Piano Man van Billy Joel en Fix You van Coldplay.

Dit is de Top 5 van de NPO Radio 2 Top 2000 van 2022 | NPO Radio 2