Top 2000 (in 2021) live luisteren & kijken: zo doe je dat

De muzikale lijst der lijsten wordt ook dit jaar weer uitgezonden. Het is tijd voor de Top 2000 van 2021 op Radio 2! Je kunt ook dit jaar weer hele lijst live luisteren en kijken. Via een zender op TV, radio frequentie of online stream.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Top 2000 van 2021 door Radio 2: zo kun je luisteren en kijken op TV, radio frequentie en online stream

De volledige Top 2000 lijst wordt uitgezonden via het kanaal NPO 1 Extra. Dit is een kanaal dat ook via de streamingdienst NLZIET wordt uitgezonden via NPO Start. Kijk direct naar NPO 1 Extra (de Top 2000 van 2021) bij NLZIET. Je kunt 14 dagen lang gratis deze streamingdienst proberen.

Verder zendt Radio 2 via haar website een stream uit om te kijken en luisteren en kun je dit ook op jouw frequentie beluisteren over de radio. Dat is doorgaans 88.0, 92.6 of 104.6, afhankelijk van je regio. Ook dit wordt via de website van het radiostation aangegeven.

Ook de ‘Top 2000 a gogo’ is terug te kijken

De uitzendingen van de Top 2000 a gogo zijn ook hier te zien op de streamingdienst NLZIET. Elke dag wordt in een uitzending van ongeveer een uur met Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis van alles en nog wat over de lijst der lijsten besproken.

Volledige lijst van alle nummers in 2021

Mocht je benieuwd zijn welke nummers dit jaar de lijst in zijn gestemd, dan kun je ook een kijkje nemen op de website van Radio 2. Dit jaar staat Bohemian Rhapsody van Queen weer op de eerste plaats, op de voet gevolgd door Roller Coaster van Danny Vera en A Whiter Shade of Pale van Procol Harum. De Top 5 wordt compleet gemaakt door Hotel California van The Eagles en Piano Man van Billy Joel.

NPO Radio 2 Top 2000 (2021) spectaculair geopend door Bart Arens! | NPO Radio 2
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.