Top 10 cadeautips voor Netflix fans

De gezelligste (en duurste) tijd van het jaar zit er weer aan te komen! Met zowel Sinterklaas als Kerst in het verschiet komen er weer volop surprises, gedichten en cadeaus aan. Inspiratie is soms lastig, dus wij helpen je graag een handje. Hieronder vind je de 10 cadeautips voor echte Netflix-verslaafden!

1. ‘Product of Netflix & Chill’ rompertje

Het perfecte cadeau voor vrienden of familieleden met een baby! Gelukkig is dit niet de enige versie… Er zijn bijvoorbeeld ook rompertjes met de tekst ‘Ssssst… Mama/papa en ik zitten te Netflixen’!

Klik hier om meer soorten Netflix rompertjes te bekijken.

Laptopsticker Frank Underwood

2. Laptopsticker van favoriete Netflix film/serie

Er zijn oneindig veel laptopstickers van je favoriete helden of schurken uit Netflix stickers. Scroll door de talloze mogelijkheden om de perfecte sticker voor jouw vriend of familielid te vinden, maar dit is onze favoriet: Frank Underwood uit House of Cards!

Klik hier om meer soorten laptopstickers te bekijken.

Luie leesbril TV liggend

3. Luie leesbril om liggend te Netflixen

Dit is de droom! Nooit meer een stapel kussens achter je rug of met nekpijn het nachtlampje uitdoen. Met de luie leesbril kun je lekker op je rug TV liggen kijken zonder je in allerlei bochten te wringen.

Klik hier om de luie leesbril te bekijken.

DVD Stranger Things

4. DVD van favoriete film/serie op Netflix

Streamen is geweldig, dat weten we inmiddels allemaal. Maar soms is het ook heerlijk old school om een DVD uit de kast te trekken. Bovendien staat het leuk op de film-/boekenplank. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Stranger Things DVD-set?

Klik hier om allerlei DVD-sets te bekijken.

Onesie

5. Onesie om op de bank series in te kijken

Comfort is alles voor de echter Flixfan. Wat is er dan beter dan een onesie om op de bank films in te kijken? Het is alleen wat lastig als je naar de wc moet, dus niet te veel bier of wijntjes drinken…

Klik hier om allerlei soorten onesies te bekijken.

Boyfriend pillow

6. Armkussen voor eenzame kijkers

Ligt je vriend of familielid het liefste alleen te bingewatchen, maar voelt het tijdens te feestdagen toch wat eenzaam? Zoek niet verder, want hier is het perfecte cadeau: de Boyfriend Pillow! Hij is ook verkrijgbaar in vrouwenvorm, maar die is ook wel erg bijzonder…

Klik hier om naar het boyfriend pillow te gaan of klik hier om naar het girlfriend pillow the gaan.

Chromecast

7. Chromecast voor TV

Dit is en blijft een must-have voor elke bingewatcher. Met de Chromecast kun je vanaf je laptop, tablet of telefoon via de Netflix-app direct alles naar je televisie streamen. Zo maak je eenvoudig van elke TV een Smart TV!

Klik hier om de Chromecast te bekijken of klik hier voor de Apple TV.

Netflix telefoonhoesje

8. Netflix telefoonhoesje

Telefoonhoesjes blijven leuke cadeaus voor de feestdagen. Bovendien is het zonde als het scherm van je mobiel kapot valt, waardoor je onderweg ineens niet meer kan Netflixen… En als je het doet, doe het dan goed. Koop dan meteen een Netflix hoesje!

Klik hier voor het Netflix telefoonhoesje of klik hier om tussen meer telefoonhoesjes te zoeken.

Dat gaat nooit lukken

9. Boek over medeoprichter Netflix

Is je vriend of familielid nog net niet Netflix-verslaafd genoeg? Dan leest hij/zij vast nog wel eens een boek. Van de snelle groei van Netflix is veel te leren, zoals verklaard in dit boek van Marc Randolph over het verhaal van de medeoprichter en eerste CEO van Netflix.

Klik hier voor ‘Dat Gaat Nooit Lukken’ of klik hier om meer boeken te bekijken.

Plaid met mouwen

10. Plaid met mouwen

We hadden het net toch over de Onesie? Dit is misschien nog wel beter! Het dekentje met mouwen staat ook wel bekend als een snuggie en is ideaal voor een avondje Netflix op de bank. Bovendien kun je hem eenvoudig uittrekken als je even naar de wc moet, in tegenstelling tot de onesie…

Klik hier om allerlei soorten dekens met mouwen te bekijken.