Top 10 cadeautips voor Disney fans

De gezelligste (en duurste) tijd van het jaar zit er weer aan te komen! Met zowel Sinterklaas als Kerst in het verschiet komen er weer volop surprises, gedichten en cadeaus aan. Inspiratie is soms lastig, dus wij helpen je graag een handje. Hieronder vind je de 10 cadeautips voor echte Disney-verslaafden!

Mrs Potts theepot

1. Mrs Potts theepot

Zin in een lekker kopje thee? Waar kun je dat beter uit schenken dan uit een theepot van Mrs Potts uit Beauty and the Beast? Deze heerlijke theepot is de ideale gadget voor een echte Disney fan. Als je niet van thee houdt, zijn er gelukkig nog steeds meer dan genoeg kookartikelen die gebaseerd zijn op Disney personages.

Klik hier om naar de Mrs Potts Theepot te gaan of klik hier om tussen meer Disney artikelen in de categorie Koken & Tafelen te gaan.

Beauty Beast Betoverde Roos

2. Betoverde roos uit Beauty and the Beast

Nog één keer Beauty and the Beast dan. Wie kent hem niet? De betoverde roos. Nu kun jij hem zelf thuis op de plank hebben staan ter decoratie! De roos dient als tafelnachtlamp. Welke beauty (of welk beest) zou hier nou niet ontzettend blij van worden?

Klik hier om de betoverde roos te bekijken of klik hier om tussen meer Disney lampen te zoeken.

Luie leesbril TV liggend

3. Luie TV-bril om liggend te Disney films te kijken

Dit is de droom! Nooit meer een stapel kussens achter je rug of met nekpijn het nachtlampje uitdoen. Met de luie leesbril kun je lekker op je rug Disney films liggen kijken zonder je in allerlei bochten te wringen.

Klik hier om de luie TV-bril te bekijken.

Disney DVD Boxsets

4. Boxsets of losse Disney filmklassiekers

Streamen is geweldig, dat weten we inmiddels allemaal. Maar soms is het ook heerlijk old school om een DVD uit de kast te trekken. Bovendien staat het leuk op de film-/boekenplank. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 55-delige Disney DVD-boxset? Dan kun je onder andere genieten van klassiekers als Dumbo en Bambi, maar ook van de nieuwere films als Frozen en Moana. Er hangt helaas wel een prijskaartje aan… Misschien zijn losse DVD’s of Blu-rays toch een beter plan?

Klik hier om naar de 55-delige Disney boxset te gaan of klik hier om tussen alle andere Disney-films te kijken.

Onesie

5. Onesie om op de bank Disney films in te kijken

Comfort is alles voor de echter Disney fan. Wat is er dan beter dan een onesie om op de bank Disney films in te kijken? Het is alleen wat lastig als je naar de wc moet, dus niet te veel bier of wijntjes drinken…

Klik hier om allerlei soorten onesies te bekijken.

Finding Nemo dierenbenodigdheden

6. Disney aquarium ornament

Tover de wereld van je aquarium om in Disney omgeving! Met een aquarium ornament, bijvoorbeeld van Finding Nemo, wanen je favoriete huisdieren zich in een hele nieuwe en prachtige omgeving. Geen vissen in huis? Wees niet getreurd. Er zijn nog veel meer leuke Disney dierenbenodigdheden te vinden!

Klik hier om naar het Finding Nemo aquarium ornament te gaan of klik hier om naar alle Disney dierenbenodigdheden te gaan.

Chromecast

7. Chromecast voor TV

Dit is en blijft een must-have voor elke bingewatcher. Met de Chromecast kun je vanaf je laptop, tablet of telefoon via de Disney+ app direct alles naar je televisie streamen. Zo maak je eenvoudig van elke TV een Smart TV!

Klik hier om de Chromecast te bekijken of klik hier voor de Apple TV.

Frozen rugzak

8. Frozen rugzak

LET IT GOOOO, LET IT GOOOOOOOOO! De kids zijn gek op Frozen, dat is wel duidelijk. Elsa is hun nummer 1 idool, daarna pas komen papa en mama. Wat is het nummer 1 cadeau dat je dan kan geven? Juist. Een Frozen rugzak. Of kies anders tussen één van de vele andere Disney schoolspullen.

Klik hier voor de Frozen rugzak of klik hier om tussen meer Disney schoolspullen te kijken.

Disney games

9. Disney games

We hebben allemaal wel gamers in ons midden. Sommigen daarvan zijn kinderen, sommigen zijn eigenlijk grote kleine kinderen. Daar zit altijd wel ergens – diep van binnen – een Disney-hart verborgen. Waarom zou je dat niet verbinden met het diepste verlangen van dat hart? Kijk tussen de vele Disney games of ga direct voor onze lievelingskeuze. Wat dacht je van Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King?

Klik hier voor de Alladin & Lion King game of klik hier om meer Disney games te bekijken.

Disney Plus gratis proefabonnement Nederland

10. Abonnement op Disney+

Streamwijzer zou Streamwijzer niet zijn als we er een kleine tip in gooien voor de echte streamfans. Een abonnement op Disney+ is natuurlijk het ultieme cadeau voor een echte Disney fan. Afhankelijk van je budget kun je gaan voor een (paar) maand(en) voor €6.99 per maand of voor een jaarabonnement van €69.99 in totaal. Zoek alvast even door het volledige Disney+ aanbod om te kijken wat voor films en series er op dit moment allemaal op de streamingdienst staan.

Klik hier om direct naar Disney+ te gaan.