Toon seizoen 1 & 2 staan nu op Netflix

De Nederlandstalige nieuwe aankoop van Netflix, Toon, kunnen we vanaf 19 oktober 2019 op de streamingdienst verwachten. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Toon S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Toon over?

Als Toon thuis komt, heeft zijn zus een surpriseparty georganiseerd. Toon, die in zijn huis vol mensen zit, had een rustig avondje voorgesteld. Dan wordt hij ook nog gevraagd om wat te spelen op zijn gitaar. Toon zingt een lied waarmee hij suggereert dat de gasten niet al te lang op zijn feestje moeten blijven. Het nummer wordt met een mobieltje opgenomen en komt op YouTube terecht. De volgende dag is het nummer door meer dan 1 miljoen mensen bekeken. Dat leidt tot een succesvolle carrière voor Toon als artiest. Hoewel hij het liefst zit te gamen, vormt hij samen met zangeres Nina een populaire muzikale act die leidt naar een internationale doorbraak.

Op IMDb wordt de serie Toon beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Toon seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Toon seizoen 2 op Netflix? Vanaf 19 oktober 2019 zal de serie op Netflix te zien zijn.

Komt er een Toon seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten nog niets over de lengte van de serie na de komst van het tweede seizoen, jammer genoeg.

Welke teaser of trailer is er van Toon seizoen 2?

Geniet hieronder van de eerste beelden van Toon seizoen 2 op Netflix!


Wanneer komt Toon seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op 19 oktober 2019 zal Toon seizoen 2 op Netflix Nederland verschijnen.Toon seizoen 2 Netflix