Too Hot To Handle seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Gelijktijdig met het tweede seizoen werd bekendgemaakt dat er ook een derde deel van de reality datingserie Too Hot Too Handle op Netflix zou verschijnen. Benieuwd wanneer dit seizoen op de streamingdienst zal komen? Hier vind je alles wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Too Hot To Handle seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Too Hot To Handle over?

Aan de oevers van het paradijs ontmoeten prachtige singles elkaar en mengen ze zich. Maar er is een draai. Om een prijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze de seks moeten opgeven.

Titel: Too Hot To Handle
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Mystery
IMDb: 4.5 uit 8.200 stemmen
Cast: Chloe Veitch, David Birtwistle, Francesca Farago
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Too Hot To Handle seizoen 3 op Netflix Nederland?

In een exclusief artikel bij Deadline heeft Netflix de plannen voor zowel een tweede als een derde seizoen van Too Hot To Handle naar buiten gebracht. Wel is de locatie van de serie verschoven en is de show een co-productie geworden tussen twee Fremantle productiemaatschappijen.

Netflix co-CEO Ted Sarandos heeft eerder al mooie woorden gesproken over Too Hot To Handle en noemde het zelfs de “grootste competitieve serie ooit” toen de serie werd gelanceerd in april 2020. Hij bleek gelijk te hebben, want het werd tijdelijk de meest bekeken serie op Netflix in 10 landen: de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Groot-Brittanië en India. Daarmee steeg de serie boven andere hitseries als La Casa de Papel en The Umbrella Academy uit.

Er blijkt al een paar maanden gewerkt te worden aan de nieuwe seizoenen, waarbij de geheime titel van de serie Parties In Paradise werd gehanteerd. Dit bleek achteraf de reden te zijn dat het nieuws van de verlenging ondanks het grote succes van de serie nog niet eerder naar buiten werd gebracht. Deelnemers kunnen namelijk in lijn met het concept van de datingshow van tevoren niet op de hoogte zijn van het daadwerkelijke doel van de serie.

→ Vergelijkbare series als Too Hot To Handle vind je hier 🍿

Komt er een Too Hot To Handle seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of Too Hot To Handle ook terug zal keren voor een vierde seizoen. Zodra we meer weten, hoor je het op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Too Hot To Handle seizoen 3?

Er zijn nog geen beelden van seizoen 3, maar bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen van de reality datingshow.