Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Het reality kijkcijferkanon op Netflix Too Hot To Handle bevat allerlei bloedmooie singles die met elkaar in een resort worden geplaatst in een Temptation Island-achtige situatie. Wat echter blijkt, is dat zij geen seks met elkaar mogen hebben. Voor elke overtreding aan seksuele handelingen die zij ondergaan, wordt er een deel van het prijzengeld afgetrokken. Nu willen fans dolgraag een tweede deel van de serie zien. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Too Hot To Handle over?

Aan de oevers van het paradijs ontmoeten prachtige singles elkaar en mengen ze zich. Maar er is een draai. Om een prijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze de seks moeten opgeven.

Titel: Too Hot To Handle
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 1 seizoen
Categorie: Drama, Mystery
IMDb: 4.5 uit 5,865 stemmen
Cast: Chloe Veitch, David Birtwistle, Francesca Farago
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Too Hot To Handle op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix Nederland?

In een exclusief artikel bij Deadline heeft Netflix de plannen voor zowel een tweede als een derde seizoen van Too Hot To Handle naar buiten gebracht. Wel is de locatie van de serie verschoven en is de show een co-productie geworden tussen twee Fremantle productiemaatschappijen.

Netflix co-CEO Ted Sarandos heeft eerder al mooie woorden gesproken over Too Hot To Handle en noemde het zelfs de “grootste competitieve serie ooit” toen de serie werd gelanceerd in april 2020. Hij bleek gelijk te hebben, want het werd tijdelijk de meest bekeken serie op Netflix in 10 landen: de Verenigde Staten, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Groot-Brittanië en India. Daarmee steeg de serie boven andere hitseries als La Casa de Papel en The Umbrella Academy uit.

Er blijkt al een paar maanden gewerkt te worden aan de nieuwe seizoenen, waarbij de geheime titel van de serie Parties In Paradise werd gehanteerd. Dit bleek achteraf de reden te zijn dat het nieuws van de verlenging ondanks het grote succes van de serie nog niet eerder naar buiten werd gebracht. Deelnemers kunnen namelijk in lijn met het concept van de datingshow van tevoren niet op de hoogte zijn van het daadwerkelijke doel van de serie.

  • Wanneer komt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet officieel bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van Too Hot To Handle naar Netflix komt, maar doordat de makers al een tijd bezig zijn met de opnames kan het best snel gaan. Zo is het mogelijk dat het nieuwe seizoen nog in 2021 op de streamingdienst verschijnt. Zodra er een definitieve datum is, hoor je het in de Streamwijzer Groep en via je mail.

  • Waar kun je Too Hot To Handle online kijken?

    Too Hot To Handle is een Netflix Original-serie en is dus exclusief op deze streamingdienst online te kijken.

→ Vergelijkbare series als Too Hot To Handle vind je hier 🍿

Komt er een Too Hot To Handle seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, tegelijk met het tweede deel van de serie is ook de komst van een derde seizoen bekendgemaakt. Meer informatie vind je op de pagina over Too Hot To Handle seizoen 3 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Too Hot To Handle seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van het tweede deel van Too Hot To Handle, maar je kunt wel vast opwarmen met de trailer van seizoen 1!

TOO HOT TO HANDLE SEASON 1 (2020) - Official Series Trailer | Vague Movie Trailers