Het nieuwste reality kijkcijferkanon op Netflix is de serie Too Hot To Handle, waarin allerlei bloedmooie singles met elkaar in een resort worden geplaatst in een Temptation Island-achtige situatie. Wat echter blijkt, is dat zij geen seks met elkaar mogen hebben. Voor elke overtreding aan seksuele handelingen die zij ondergaan, wordt er een deel van het prijzengeld afgetrokken. Nu willen fans dolgraag een tweede deel van de serie zien. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Too Hot To Handle over?

Aan de oevers van het paradijs ontmoeten prachtige singles elkaar en mengen ze zich. Maar er is een draai. Om een prijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze de seks moeten opgeven.

Titel: Too Hot To Handle
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 1 seizoen
Categorie: Drama, Mystery
IMDb: 4.5 uit 5,865 stemmen
Cast: Chloe Veitch, David Birtwistle, Francesca Farago
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Too Hot To Handle op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Too Hot To Handle seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas is er nog niets bekend over de komst van een eventueel tweede seizoen van Too Hot To Handle. De serie is echter heel populair en het nieuwste reality kijkcijferkanon van Netflix, dus het lijkt er sterk op dat er een vervolgdeel zal volgen. In dat geval is het waarschijnlijk dat dit seizoen zal verschijnen in de lente van 2021.

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Too Hot To Handle naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

→ Vergelijkbare series als Too Hot To Handle vind je hier 🍿

Komt er een Too Hot To Handle seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we, gezien het uitblijven van bevestiging van seizoen 2, ook nog niet of er een derde deel van de serie zal volgen. Zodra hier meer over bekend is, plaatsen we het nieuws op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Too Hot To Handle seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van het eventueel tweede deel van Too Hot To Handle, maar je kunt wel vast opwarmen met de trailer van seizoen 1!