Alles over Tom uit ‘De Verraders’ 2024

Op vrijdag 16 februari 2024 is een gloednieuw seizoen van De Verraders van start gegaan. Dit keer nemen er geen BN’ers plaats aan de Ronde Tafel, maar doen er alleen maar onbekende mensen mee. In de eerste aflevering werd Tom aangetikt als Verrader. Maar wat weten we allemaal over deze Verrader?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ met onbekende Nederlanders

Na drie seizoenen met BN’ers als kandidaten, doen er dit jaar bij De Verraders alleen maar onbekende Nederlanders mee. Afgelopen voorjaar konden mensen zich opgeven om mee te doen. Uit alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 22 kandidaten over. Zij worden in het programma opgesplitst in Verraders en Getrouwen. Wie kun je vertrouwen? En wie lopen de boel te saboteren?

Wie is Tom?

Tom is een van drie deelnemers die tijdens de ronde tafel door Tijl op zijn schouder werd getikt. Hij vormt dit seizoen samen met Ihsane en Ebru de Verraders. Een grappig contrast, want in het dagelijks leven is Tom werkzaam als rechercheur. Zijn beroep zou nog weleens handig van pas kunnen komen. Dit weet de 41-jarige Verrader maar al te goed, want zijn medekandidaten denken dat hij vrachtwagenchauffeur is.

Voor De Verraders zou Tom graag eens aan de andere kant staan, zo zei hij in gesprek met Tijl. Wel blijft hij trouw aan zijn medeverraders. Bij de eerste ontmoeting in het torentje zegt Tom het volgende: “Zullen we afspreken dat we elkaar niet voor de bus gooien? Ik geef mijn woord!“. Toch lijkt deze afspraak al te wankelen. Zal het de Verraders lukken elkaar te blijven steunen?

Meer informatie over ‘De Verraders’

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.