Gloednieuwe Tom & Jerry-film is nu eindelijk online te bekijken

Het schoolvoorbeeld van een kat-en-muisspel komt tot leven in de razend populaire Tom & Jerry. Deze strijdende animatiefiguren hebben dit jaar een gloednieuwe film gekregen van Warner Bros., die sinds juni in de bioscoop te zien was. Wie graag de kinderen deze zomervakantie voor de televisie zet of gewoon zelf uitkijkt naar de lancering, kan de animatiefilm vanaf maandag 26 juli 2021 op Pathé Thuis bekijken.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Tom & Jerry (film, 2021) is sinds 26 juli 2021 te zien bij Pathé Thuis

In februari van dit jaar verscheen de langverwachte animatiefilm al op het witte doek in de Verenigde Staten, maar mede door de Corona-lockdown hebben we in Nederland nog een paar maanden moeten wachten. Op 9 juni verscheen de Tom & Jerry-film dan ook eindelijk in de bioscoop en 1.5 maand later, op 26 juli 2021, kwam hij onder de noemer Premium uit bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis.

Premium tot 22 september, vervolgens als reguliere huurfilm te zien

Sinds kort heeft Pathé Thuis een nieuw concept gelanceerd: de Premium-films. Deze titels zijn nóg sneller na de lancering in de bioscoop bij jou thuis te bekijken. Later worden deze films gewijzigd naar een reguliere huurfilm tegen gereduceerd tarief. Na titels als Nomadland, The Conjuring: The Devil Made Me Do It en Those Who Wish Me Dead is het nu de beurt aan Tom & Jerry om als Premium-film gelanceerd te worden.

Wie liever een maandje wacht om minder te betalen dan de huidige €14.99, kan de film vanaf 22 september 2021 huren tegen een lager tarief. Wat het nieuwe bedrag precies wordt, zal pas vanaf die datum bekendgemaakt worden.

Verhaal, details en trailer van Tom & Jerry (2021)

Muis Jerry verhuist naar het chicste hotel van New York. Helaas is dat op hetzelfde moment als ‘de bruiloft van het jaar’. Ten einde raad vraag Kayla of straatkat Tom Jerry wil verjagen. Dit dreigt een rampzalig kat-en-muisspel te worden…

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Komedie, Familie, Animatie
IMDb: 5.3 uit 26.000 stemmen
Duur: 1 uur en 37 minuten
Regisseur: Tim Story
Cast: Chloë Grace Moretz, Ken Jeong, Michael Peña, Rob Delaney
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis