Derde seizoen van ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ is vanaf vandaag te zien

Jack Ryan is terug op Amazon Prime Video! Vandaag is het derde seizoen van de geprezen serie Tom Clancy’s Jack Ryan namelijk op de streamingdienst verschenen. Alle acht afleveringen zijn tegelijkertijd live gegaan, dus dat betekent dat het bingen kan gaan beginnen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Seizoen 3 van ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ vanaf 21 december te zien

Seizoenen 1 en 2 van Tom Clancy’s Jack Ryan, een serie gebaseerd op de boeken van Tom Clancy over de titulaire held, verschenen in 2018 en 2019. We hebben dus een behoorlijke tijd moeten wachten op een gloednieuwe set afleveringen, maar nu is het eindelijk zover en keert John Krasinski (The Office) terug als Jack Ryan.

In het derde seizoen raakt hij betrokken bij een grote samenzwering en wordt hij beschuldigd van verraad. Zo is ineens hij een internationale voorvluchtige die verwikkeld raakt in een race tegen de klok om een wereldwijde catastrofe te voorkomen. Zijn strijd jaagt hem door heel Europa heen. Klinkt goed! Eerdere seizoenen vielen bij het grote publiek ook al erg in de smaak, wat op IMDb bijvoorbeeld een gemiddelde score van een 8 opleverde (uit 122.000 stemmen).

Ook een vierde seizoen is al aangekondigd

Goed nieuws voor als je er geen genoeg van kan krijgen: na deze acht afleveringen hoef je nog geen afscheid te nemen van Jack Ryan. Amazon Studios heeft namelijk ook een vierde seizoen al aangekondigd. Uiteraard hebben we hier nog niet veel details over, al weten we wel dat acteur Michael Peña (American Hustle) hierin de rol van Domingo Chavez op zich gaat nemen én dat dit helaas het slotseizoen is.

Wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn, is nu ook nog niet duidelijk. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Amazon Prime Video maand.

Meer informatie over ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’

In het derde seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan racet Jack tegen de klok heel Europa door om een malafide splintergroepering in de Russische regering tegen te houden die het Sovjet-imperium wil herstellen en WO III wil ontketenen.

TitelTom Clancy’s Jack Ryan
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Actie
RegisseursKevin Dowling, Jann Turner
CastJohn Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.