Langverwachte actiefilm naar Tom Clancy’s ‘Without Remorse’ staat nu op Amazon Prime Video

In augustus 1993 verscheen het boek Without Remorse van de auteur Tom Clancy en dit groeide uit tot een New York Times Bestseller. Nu, bijna 30 jaar later, heeft Amazon Prime Video een Original-film met Michael B. Jordan uitgebracht, gebaseerd op de bestseller uit 1993. Vanaf 30 april 2021 is Tom Clancy’s Without Remorse te zien op Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Tom Clancy’s ‘Without Remorse’ (film, 2021) op Amazon Prime Video in Nederland

Er zijn heel wat nieuwe films en series op Prime Video in april 2021 verschenen, waaronder Tenet, The Shawshank Redemption, Man of Steel, San Andreas, The Notebook, seizoen 1 van Them, Train To Busan II (Peninsula) vermeld en The Marksman. Op de laatste dag van de maand is ook Tom Clancy’s Without Remorse aan het aanbod toegevoegd.

Without Remorse is geregisseerd door Stefano Sollima, geschreven door Taylor Sheridan en Will Staples en geproduceerd door Akiva Goldsman, Josh Appelbaum, André Nemec en Michael B. Jordan.

De hoofdrollen van de film worden vertolkt door Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith, Lauren London, Brett Gelman, Jacob Scipio, Jack Kesy, Colman Domingo, Todd Lassance, Cam Gigandet, Luke Mitchell en Guy Pearce.

Verhaal

Een elite Navy SEAL ontdekt een internationale samenzwering terwijl hij gerechtigheid zoekt voor de moord op zijn zwangere vrouw in Tom Clancy’s Without Remorse. Dit is de explosieve ontstaansgeschiedenis van actieheld John Clark – een van de meest populaire personages in het Jack Ryan-universum van auteur Tom Clancy. Wanneer een groep Russische soldaten zijn familie vermoordt als vergelding voor zijn rol in een top-secret operatie, achtervolgt Sr. Chief John Kelly de moordenaars koste wat het kost.

Samen met een collega SEAL en een schimmige CIA-agent onthult Kelly’s missie zonder het te weten een heimelijk complot dat de VS en Rusland in een totale oorlog dreigt te storten. Kelly wordt verscheurd tussen persoonlijke eer en loyaliteit aan zijn land. Hij moet zonder wroeging de strijd aangaan met zijn vijanden als hij een ramp wil afwenden en de machtige figuren achter het complot wil ontmaskeren.

Trailer


Details van de film

Titel: Without Remorse
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Thriller
Duur: 1 uur en 49 minuten
Regisseur: Stefano Sollima
Schrijvers: Taylor Sheridan, Will Staples, Tom Clancy
Cast: Michael B. Jordan, Jodie Turner-Smith, Jamie Bell
Gebaseerd op het boek van: Tom Clancy
IMDb: 6.0 uit 641 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Poster Tom Clancy's Without Remorse films 2021
Beeld: Amazon

Veelgestelde vragen over Tom Clancy’s ‘Without Remorse’ op Amazon Prime Video