HBO Max-serie ‘Tokyo Vice’ verlengd met tweede seizoen

De HBO Max-serie Tokyo Vice was direct een hit, zowel onder abonnees als critici. Voor fans van de in april verschenen misdaadserie komt HBO Max nu met een goed nieuwtje: de serie wordt namelijk verlengd met een tweede seizoen.

HBO Max kondigt tweede seizoen van ‘Tokyo Vice’ aan

HBO Max heeft gisteren door middel van onderstaande tweet aangekondigd dat de populaire misdaadserie Tokyo Vice wordt verlengd met een tweede seizoen. In april verscheen het eerste seizoen van deze nieuwe serie op de streamingdienst. Hierin wordt het waargebeurde verhaal van Jake Adelstein verteld, de eerste niet-Japanse journalist die aan de slag ging bij een de grootste kranten van Japan. Golden Globe-genomineerde acteur Ansel Elgort en Oscar-genomineerde Ken Watanabe spelen de hoofdrollen.

Een van de makers van de serie (en tevens Tony Award-winnende toneelschrijver) J.T. Rogers geeft in een statement aan dat er nog veel plottwists aan gaan komen als de briljante cast en crew samenkomen voor het tweede deel. Dat belooft veel goeds!

‘Tokyo Vice’ wordt door critici en kijkers geprezen

Dat de serie zo snel verlengd wordt met een tweede seizoen is geen verrassing. Zowel critici als kijkers waren erg enthousiast. Zo wordt de serie met een cijfer van 8,1 beoordeeld op IMDb. Ook de recensenten zijn over de serie te spreken en geven de show een 86%-rating op Rotten Tomatoes.

Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen, is nog niet bekendgemaakt. Uiteraard laten we het via je mail weten zodra er meer bekend is. Houd daarnaast ook vooral onze social media-kanalen en website in de gaten om altijd op de hoogte te blijven. Zo hoor je het direct van ons als de releasedatum bekend is.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Dit misdaaddrama, losjes geïnspireerd door het verslag uit de eerste hand van Jake Adelstein, volgt de jonge Amerikaanse journalist wanneer hij afdaalt in de met neon doordrenkte onderbuik van Tokyo in de late jaren 90, waar niets en niemand is wat het lijkt.

TitelTokyo Vice
SoortSerie
Jaar2022–
TaalEngels
Duur1 seizoen met 10 afleveringen
IMDb8,1 uit 17.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
RegisseurRidley Scott
CastAnsel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller, Hideaki Itō, Show Kasamatsu, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi

Synopsis: HBO Max
Bron: Deadline

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.