Waar kun je de documentaire ‘De Tokkies: 20 jaar later’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire ‘De Tokkies: 20 jaar later’ uit 2024 online kijken kunnen. In deze film doet de familie van Gerrie en Hanna Tokkie een boekje open over de periode waarin ze plotsklaps bekend werden. Hieronder geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de documentaire ‘De Tokkies: 20 jaar later’ (2024) online kijken?

De documentaire De Tokkies: 20 jaar later is in Nederland maar op één videodienst te zien en dat is het platform dat die Original zelf gelanceerd heeft. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar De Tokkies: 20 jaar later bij Amazon Prime Video in Nederland. De documentaire verscheen op 30 april 2024 in het aanbod. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft De Tokkies-docu helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze documentaire jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de docu niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden, terwijl hier wel vaak docu’s over Nederlandse sterren worden uitgezonden.

Verhaal van documentaire ‘De Tokkies: 20 jaar later’ (2024)

De Tokkies: 20 Jaar Later vertelt het opmerkelijke verhaal van het gezin van Gerrie en Hanna Tokkie. Zij verwerven in 2003 plotsklaps landelijke bekendheid door televisiecamera’s toe te laten in hun dagelijkse leven. Hiermee worden ze de eerste realitysterren van Nederland. Ze zijn een kijkcijferhit maar raken na een paar jaar in de vergetelheid. En terwijl het gezin het normale leven daarna weer probeert op te pakken, gaat heel Nederland aan de haal met de achternaam van Hanna. Het woord ‘tokkie’ wordt in de volksmond synoniem voor ‘asociaal’.

Nu, 20 jaar later, willen de Tokkies hun naam zuiveren en hun verhaal vertellen. Over de impact van de negatieve stereotypering op hun leven en de gevolgen daarvan: geen werk, geen woning en neefjes en nichtjes die uitgescholden werden en klappen kregen op school.

Streaming informatie over de film

TitelDe Tokkies: 20 jaar later
Jaar2024
SoortFilm
DuurNNB
TaalNederlands
CategorieDocumentaire

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.