Waar kun je de film ‘Toen Ik Je Zag’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Toen Ik Je Zag (2023) online kijken kunnen. Deze verfilming van de bestseller van Isa Hoes draait om haar leven met Antonie Kamerling, die aan depressiviteit leed. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Toen Ik Je Zag’ (2023) online kijken?

Toen Ik Je Zag draaide in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Toen Ik Je Zag bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 25 mei toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 CANAL+Uit een interview met de Country Manager van CANAL+ bleek dat de streamingdienst deze titel in 2024 toe zal voegen, maar een exacte datum is op het moment van schrijven nog niet bekend. 👉 Ga meteen naar CANAL+.
⛔️ Disney+Toen Ik Je Zag is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is sinds 24 augustus 2023 te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETOp dit moment is de Toen Ik Je Zag niet te zien op NLZIET.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeJe kunt als abonnee van deze nieuwe videodienst momenteel niet naar de film kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Toen Ik Je Zag nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Toen Ik Je Zag’ (2023)

Acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelToen Ik Je Zag
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 58 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurBen Verbong
CastNoortje Herlaar, Egbert-Jan Weeber, David Hofland, Keet Padberg, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Hanne Arendzen

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.